Jurnalul.ro Horoscop Horoscopul zilei de duminică, 1 septembrie 2024: Pluto revine în Capricorn, cu o zi înainte de Luna Nouă

Horoscopul zilei de duminică, 1 septembrie 2024: Pluto revine în Capricorn, cu o zi înainte de Luna Nouă

de Andreea Tiron    |   

Horoscopul zilei de duminică, 1 septembrie 2024: Racii descoperă ce îi face nefericiți, Săgetătorii primesc lecții de viață, Taurii au revelații, iar Fecioarele se concentrează pe viața amoroasă.

Berbec

Energiile zilei de astăzi sunt cele mai potrivite pentru introspecție și timp liber. Reîntoarcerea lui Pluto în casa ta solară a zecea indică o revenire asupra obiectivelor tale pe termen lung, responsabilităților, reputației și carierei. Până pe 19 noiembrie, s-ar putea să te întorci în trecut la aceste domenii, ceea ce necesită o atenție sporită. 

Taur

Revelațiile personale ies la iveală astăzi și mâine. Conversațiile sunt mai utile decât de obicei, chiar dacă uneori pot fi cam dure. Este o zi mai bună pentru a lua lucrurile cu calm decât pentru a te agita. Mâine va avea loc o Lună Nouă, care va deschide un nou ciclu. Reîntoarcerea lui Pluto în casa ta solară a noua indică o întoarcere asupra chestiunilor educaționale, juridice, editoriale sau de călătorie până la mijlocul lunii noiembrie. 

Gemeni

Energiile de astăzi favorizează diminuarea activităților. Mâine, o Lună Nouă va șterge totul, făcând ziua de azi mai potrivită pentru reflecție decât pentru inițiative noi. Mercur, acum direct după câteva săptămâni de retrogradare, aduce susținere, iar conectarea, învățarea și împărtășirea devin mult mai satisfăcătoare și mai simple. Reîntoarcerea lui Pluto în casa ta solară a opta indică muncă suplimentară în domeniile intimității, datoriilor și dependențelor. 

Rac

Deși ziua de azi favorizează activitățile mai liniștite decât noile începuturi, poate fi totuși o zi productivă. Ești într-o poziție excelentă pentru a identifica ce ți-a subminat fericirea. Gândurile, conversațiile sau reflecțiile pot scoate la iveală lucruri în acest sens. Există multe de descoperit și probleme de rezolvat. Pluto se întoarce în sectorul tău de parteneriat pentru ultima oară, sugerând că este nevoie de mai multă atenție pentru a reînnoi o relație apropiată sau pentru a-ți gestiona obiectivele și nevoile legate de relații până la mijlocul lunii noiembrie. 

Leu

Soluționarea problemelor într-o relație cheie poate fi catartică, punându-te într-o poziție excelentă pentru a lucra la îmbunătățiri și creștere. Tranzitele de azi favorizează reflecția, corectarea lucrurilor și identificarea locurilor unde poți remedia problemele. Pluto se întoarce în sectorul tău de muncă și sănătate pentru ultimul segment al tranzitului său, indicând o renovare suplimentară a afacerilor tale practice, a rutinelor zilnice sau a chestiunilor de sănătate. Pluto va rămâne în această zonă a hărții tale solare până pe 19 noiembrie, după care pleacă definitiv. 

Fecioară

Ziua de azi este puternică pentru a obține o înțelegere mai bună a unei chestiuni sensibile sau intime. În această zi de dinaintea unei Luni Noi în zodia ta, este logic să încerci să stai liniștit, să te odihnești și să reflectezi, în loc să forțezi noi începuturi care pur și simplu nu sunt încă pregătite să demareze. Luna Nouă te va ajuta să te redirecționezi. Deocamdată, încearcă să-ți lași intuiția să lucreze pentru tine. Pluto se întoarce în sectorul tău de bucurie, plăcere și romantism pentru ultimul segment al tranzitului său în această zonă a hărții tale solare. Această mișcare indică o revizuire a vieții tale amoroase. Pluto va rămâne în această zonă a hărții tale solare până pe 19 noiembrie, după care pleacă definitiv. Rezolvarea unor sentimente adânci, resentimente și dorința de control în aceste domenii sunt temele perioadei. 

Balanță

Tranzitele de astăzi încurajează să-i ajuți și să-i înțelegi pe alții, în loc să permiți insecurităților să te încetinească. Poți găsi o soluție la o problemă de relație sau o realizare care te ajută să mergi mai departe. Luna Nouă de mâine lansează noi cicluri și aduce energie proaspătă în viața ta. Astăzi, Pluto se întoarce în sectorul tău de casă și familie pentru ultimul segment al tranzitului său, indicând o revizie suplimentară în viața ta personală și în lumea domestică. 

Scorpion

Poate fi un moment bun pentru a ajunge la rădăcina unei probleme, dar nu este o zi potrivită pentru a forța ceva nou. De fapt, în această zi de dinaintea unei Luni Noi, este cel mai potrivit să închei capitole. Ascultarea și observarea te ajută să obții un avantaj acum, în timp ce ceilalți sunt ocupați cu propriile lor lucruri și neglijează detalii esențiale. Pluto se întoarce în sectorul tău de comunicare pentru ultimul segment al tranzitului său, indicând o ultimă privire asupra intereselor tale personale, comunicării și chestiunilor legate de tranzit și conectivitate. Pluto va rămâne în această zonă a hărții tale solare până pe 19 noiembrie, după care pleacă definitiv. 

Săgetător

Poți învăța multe din interacțiunile și discuțiile de astăzi. Chiar dacă aceste lecții nu sunt mereu confortabile, le vei aprecia atunci când le vei analiza în profunzime. Este mai bine să te retragi, să te odihnești și să reflectezi în această zi dinaintea Lunii Noi. Pluto se întoarce în sectorul tău financiar, unde va tranzita până pe 19 noiembrie, și mai ai de lucru și de schimbat în ceea ce privește banii și finanțele tale. A clarifica ce dorești și ce ai nevoie poate fi o muncă importantă în perioada următoare. 

Capricorn

Faci descoperiri puternice săptămâna aceasta și îți deschizi ochii la zonele care necesită îmbunătățiri. În această zi dinaintea Lunii Noi, nu este momentul pentru inovații. Reîntoarcerea lui Pluto în semnul tău astăzi poate să te aducă înapoi la muncă sau ai nevoie de o schimbare majoră legată de imaginea ta, prezentarea personală și perspectiva ta. Pluto va sta în Capricorn până pe 19 noiembrie ca parte a tranziției sale prelungite din semnul tău și vei avea ceva timp pentru a reface aceste lucruri. De data aceasta, este ultima parte a tranzitului său în semnul tău, și nu va mai reveni! Este o perioadă emblematică pentru ce ai  descoperit în legătură cu nevoile, dorințele și ambițiile tale personale.

Vărsător

Recunoașterea și procesarea evenimentelor și sentimentelor recente joacă un rol important astăzi, iar acest proces poate fi foarte util. Nevoia de autoexprimare te împinge către experiențe sau conversații intense. În această zi dinaintea Lunii Noi, are mai mult sens să te odihnești și să reflectezi decât să începi ceva cu adevărat nou. Din fericire, ești în dispoziția de a procesa și de a digera lucrurile. Pluto se întoarce în sectorul tău de intimitate, unde va tranzita până pe 19 noiembrie, și mai ai de lucru cu propria persoană și de schimbat ce nu îți convine. Descoperirea a ceea ce dorești și ce ai nevoie poate fi o muncă importantă în perioada următoare. Te ocupi de problemele persistente din trecut sau de resentimente acumulate o dată pentru totdeauna. Este ultima parte a tranzitului său în această zonă a hărții tale solare, iar Pluto va reveni în semnul tău pe 19 noiembrie pentru un timp îndelungat. 

Pești

Energiile de astăzi încurajează reflecția. În această zi dinaintea Lunii Noi, este bine să te retragi, să procesezi și să observi. Poți veni cu idei puternice pentru a vindeca, îmbunătăți și crește. Astăzi este o zi puternică pentru progres mental și emoțional. Reîntoarcerea lui Pluto în sectorul tău social pentru o perioadă de până pe 19 noiembrie indică o reîntoarcere la o problemă de prietenie în săptămânile următoare. Vei ajunge să rezolvi problemele de control excesiv în viața ta socială în această perioadă. 

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri