Jurnalul.ro Timp liber Calatorii Idei de relaxare pentru o vacanță de vară perfectă

Idei de relaxare pentru o vacanță de vară perfectă

Anotimpul vacanțelor vine cu multă bucurie, dar și cu eterna întrebare: noi unde mergem în vara asta? Îți prezentăm cele mai bune idei de relaxare, ca să ai un sejur estival de vis, în destinații turistice perfecte pentru odihnă și voie bună.

Vacanță de vis  pe litoralul românesc

Ajungi rapid la mare și te bucuri de valuri, soare, pescăruși, briză răcoroasă și lungi plimbări de-a lungul țărmului. Vacanțele copilăriei tale sunt acum sejururi pe litoralul românesc, unde găsești oferte pentru toate gusturile și toate buzunarele. Dacă vrei să te relaxezi și să-ți încarci bateriile, ia în considerare vile pe plajă, hoteluri romantice tip boutique, facilități de cazare glamping, pensiuni boeme în Vamă, Olimp sau Costinești.

Combină odihna cu tratamentele spa și proceurile balneo, ca să revii din vacanță cu zen în plus și kilograme în minus. Te așteaptă oferte de vacanță la Eforie Nord, Mangalia, Techirghiol sau în Deltă, la Limanul Resort.

Creează un itinerariu original, ca să combini zilele de plajă cu hoinăreli pe canale în Delta Dunării, unde se aude liniștea și poți să admiri păsări, peisaje, apusuri, culori. Te vei delecta cu specialități tradiționale și vei avea o vacanță de vară așa cum îți dorești: relaxantă, atractivă, care să-ți aducă mereu ceva nou.

Sejur all inclusive în Bulgaria

Vecinii noștri de la sud de Dunăre reprezintă o destinație de vacanță preferată pentru lunile de vară. Alegi ce-ți place din ofertele all inclusive în stațiuni ca Albena, Nisipurile de Aur, Sunny Beach, Obzor, Balcic, Duni, Kavarna, Pomorie, Nessebar, Elenite, Arkutino, Kranevo, Sveti Vlas, Aheloy, Sunny Day ș.a. Te relaxezi pe plajele elegante, beneficiezi de faciliăți moderne pentru spa și wellness, poți chiar să joci golf sau să iei cursuri de echitație.

Dacă vrei o cazare la bungalow sau la pensiune în Bulgaria, o idee excelentă este să mergi în vacanță la Topola, Krapetz, Byala, Primorsko sau Tsarevo. Concediul în Bulgaria este o opțiune inspirată, pentru că te bucuri de relaxare și confort la prețuri avantajoase, iar sezonul estival este generos, chiar și spre final de septembrie.

Distracție și relaxare în Antalya

Printre cele mai bune idei de relaxare în vacanța de vară este alegerea unui sejur în Antalya. Litoralul turcesc este vestit prin frumusețea peisajelor, nivelul înalt de confort și varietatea ofertelor turistice. Alege un concediu în Antalya, la una dintre vestitele stațiuni din această regiune aflată pe malul Mării Mediterane: Alanya, Side, Belek, Lara, Kemer, Beldibi, Incekum, Konakli, Goynuk, Camyuva, Kas, Kalkan, Olympos.

Ai multe zboruri spre Antalya, ca să-ți alegi perioada preferată și să te bucuri de vară într-un concediu pe litoralul turcesc, unde-i vreme de plajă până-n octombrie, oamenii sunt ospitalieri, iar atracțiile turistice sunt impresionante. Găsești aici vestigii arheologice, sate tradiționale, porturi vechi, mori de vânt, lacuri și păduri, parcuri acvatice, zone comerciale cu farmec oriental, bazaruri de mirodenii, cafenele și locante pline de arome îmbietoare.

Alege vacanța de vară perfectă pentru tine, dintre aceste idei de relaxare pe care ți le-am prezentat. Combină odihna și aventura și oferă-le celor dragi un sejur estival 2023 așa cum își doresc!

 

 

 

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri