Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Starea de sanatate Îți dorești un zâmbet care să nu treacă neobservat? Niciodată nu a fost mai simplu ca acum!

Îți dorești un zâmbet care să nu treacă neobservat? Niciodată nu a fost mai simplu ca acum!

Igiena orală corespunzătoare joacă un rol important în menținerea unui zâmbet sănătos, iar vizitele regulate la cabinetul stomatologic sunt esențiale în păstrarea sănătății orale.

Nerespectarea indicațiilor primite de la medicii stomatologi poate duce la probleme la nivelul gingiei, un aspect inestetic al danturii sau chiar la pierderea iremediabilă a dinților. Așadar, este responsabilitatea fiecăruia să se preocupe de sănătatea sa orală, iar echipa Dental Concept este aici pentru a vă ajuta să obțineți un zâmbet frumos, dar mai ales sănătos!

 

- & îți oferă servicii de înaltă calitate, realizate de medici specializați, cu ani de experiență în domeniul stomatologic.

 

Clinica Dental Concept Juniors & Family vă pune la dispoziție servicii precum:

 

-Detartraj ultrasonic;

-Periaj profesional ;

-Airflow;

-Odontoterapie;

-Endodonție;

-Chirurgie dentară;

-Protetică dentară;

-Ortodonție;

-Estetică dentară.

 

 

Albirea dinților este o procedură ce ține de estetica dentară și constă în îndepărtarea petelor nedorite de pe dinți, având scopul de a obține un zâmbet alb și strălucitor. Unele studii au evidențiat faptul că aproape 50% dintre oameni se declară nemulțumiți de culoarea dinților lor. Albirea se recomandă în momentul în care culoarea dinților se îngălbenește din diverse motive externe sau interne. Printre cele mai întâlnite cauze se regăsesc următoarele: factori genetici, anumite afecțiuni medicale, anumite medicamente, anumite alimente (cafeaua, vinul roșu, fructele de pădure sau băuturile carbogazoase), fumatul, igiena dentară precară.

 

Este important să fim atenți la acești factori și să vedem care ar putea fi cauzele posibile pentru noi. Un medic stomatolog specializat este cel care poate să ne spună dacă dinții sunt într-adevăr îngălbeniți și care sunt cauzele acestui fenomen. De asemenea, medicul ne poate recomanda cea mai bună metodă de a remedia problema în urma unui consult efectuat în cabinetul medical.

 

Procedura de albire a dinților se poate realiza și acasă, cu paste de dinți sau benzi cu gel special de înălbire, însă, rezultatele sunt de scurtă durată, mai puțin vizibile, iar unele produse comercializate pot cauza sensibilitate gingiei. În plus, nu putem fi niciodată siguri de eficiența acestor produse. Medicii stomatologi recomandă vizita la un cabinet specializat atunci când vine vorba de procedura de înălbire, pentru a evita apariția unor  probleme sau a disconfortului.

La procedura de înălbire se realizează în siguranță, cu aparatură de ultimă generație și multă atenție la clienții noștri. Pentru că ne dorim ca tu să obți zâmbetul pe care ți-l dorești, am pregătit tratamentul cu aparatul de profilaxie, Airflow.

 

Tratamentul Airflow constă în spălarea dinților cu o pulbere de bicarbonat de sodiu în amestec cu apă, sub presiune, având ca scop îndepărtarea petelor de pe dinți, mai ales din zone greu accesibile, a depozitelor fine de tartru, având ca efect dinți mai albi, mai strălucitori și o respirație proaspătă.

 

Astfel, obținerea unui zâmbet impecabil este un obiectiv realizabil la clinica Dental Concept, unde beneficiezi de servicii de înaltă calitate, soluții integrate, medici specializați în domeniu, aparatură avansată și un mediu plăcut.

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri