Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV iUmor revine pe micile ecrane! Cel de-al 17-lea sezon va avea premiera pe 7 septembrie, de la 20:00, la Antena 1. „Ei sunt sufletul, pansamentul concurenților și portarii emisiunii!”

iUmor revine pe micile ecrane! Cel de-al 17-lea sezon va avea premiera pe 7 septembrie, de la 20:00, la Antena 1. „Ei sunt sufletul, pansamentul concurenților și portarii emisiunii!”

de Redacția Jurnalul    |   

Cel de-al 17-lea sezon iUmor – Nu e ce vezi la televizor va avea premiera pe 7 septembrie, de la 20:00, la Antena 1 şi pe AntenaPLAY și se anunță unul pe cât de savuros, pe atât de plin de surprize. Concurenţi din toate colţurile lumii se vor prezenta în faţa juraţilor iUmor și a telespectatorilor cu cele mai neaşteptate momente de umor, iar Cosmin Natanticu, Delia, Cătălin Bordea și Cheloo vor porni, și de data aceasta, în căutarea celui mai amuzant concurent al sezonului.

„Noul sezon aduce surprize și toate plăcute! Avem concurenți dintre cei mai talentați, care au venit tocmai din Japonia ori din Canada, doar ca să fie pe scena show-ului, invitați speciali care vin pentru prima dată în platoul iUmor, dar și o rubrică nouă, pe care abia aștept să o descoperiți!”, mărturisește Cosmin Natanticu.

Şi în acest sezon, Emi și Cuza vor fi alături de concurenți în culisele show-ului și promit sesiuni zdravene de râs: ,,Este al treilea sezon al nostru în calitate de prezentatori și credeam că le-am văzut, deja, pe toate și că nimic nu ne mai poate surprinde. Greșit! iUmor nu se dezice, iar sezonul cu numărul 17 ne surprinde din nou! Avem concurenți cu numere care mai de care mai inedite, astfel că se anunță un sezon cu multă diversitate, cu de toate, cum ne place nouă să-i spunem! Avem și schimbări ale regulamentului, astfel că regulile jocului nu vor mai fi aceleași, însă juriul rămâne neschimbat, ceea ce înseamnă că, după trei ani în această formulă, chimia există, iar asta se simte și se vede. Trebuie să adaug că sunt două personaje care cred cu tărie că nu pot lipsi din niciun sezon iUmor, pentru că ei sunt sufletul, pansamentul concurenților și portarii emisiunii – fără Emi și Cuza, nimic nu ar mai fi la fel!”, povestește Emi.

            iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.6 milioane de abonați la canalul de YouTube, aduce, la Antena 1, începând din 7 septembrie, de la 20:00, cel mai antrenant spectacol, cu ingrediente pe toate gusturile!

Subiecte în articol: iUmor Cosmin Natanticu
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri