Jurnalul.ro Sport Sporturi Jaqueline Cristian, calificată în semifinalele turneului ITF de la Horb (Germania)

Jaqueline Cristian, calificată în semifinalele turneului ITF de la Horb (Germania)

Jucătoarea română de tenis Jaqueline Cristian s-a calificat, vineri, în semifinalele turneului ITF de la Horb (Germania), dotat cu premii totale de 25.000 de dolari, după ce a trecut de letona Diana Marcinkevica, a cincea favorită, cu 6-2, 7-5.

Jaqueline Cristian (20 ani, 229 WTA), cap de serie numărul unu, a trecut de baltică (25 ani, 277 WTA) într-o oră şi 28 de minute, fiecare având câte cinci duble greşeli. În setul secund, românca a fost condusă cu 5-2, dar a reuşit o revenire spectaculoasă, concretizată în cinci ghemuri consecutive, obţinând victoria.

În primul tur, Cristian a trecut în trei seturi de germanca Romy Koelzer, cu 3-6, 7-5, 7-5, iar în optimi a dispus, tot în trei seturi, de italianca Martina Caregaro, cu 6-4, 4-6, 6-2.

În optimi, Marcinkevica a învins-o pe Irina Fetecău cu 6-2, 6-3.

În penultimul act, Cristian o va înfrunta pe câştigătoarea dintre Katharina Hobgarski (Germania/N.4) şi Katarzyna Piter (Polonia).

Tot vineri, la dublu, în semifinale, vor avea loc meciurile Carolina Meligeni Rodrigues Alves (Brazilia)/Suzan Lamens (Olanda) - Oana Georgeta Simion/Gabriela Talabă (România) şi Irina Fetecău (România)/Aymet Uzcategui (Venezuela/N.4) - Jana Jablonovska/Vivien Juhaszova (Slovacia).
AGERPRES

Subiecte în articol: Jaqueline Cristian
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri