Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Jean de la Craiova, săritură care i-a lăsat pe toți cu gura căscată la Splash! Vedete la Apă. Mesaj dur din partea Clarei Gherase, cel mai de temut jurat: ,,Trebuia să stai acasă, să dormi!”

Jean de la Craiova, săritură care i-a lăsat pe toți cu gura căscată la Splash! Vedete la Apă. Mesaj dur din partea Clarei Gherase, cel mai de temut jurat: ,,Trebuia să stai acasă, să dormi!”

de Redacția Jurnalul    |   

Jean de la Craiova a uitat de frica de înălțime și a făcut o săritură ce i-a lăsat pe toți cu gura căscată în ediția Splash! Vedete la apă, difuzată vinerea aceasta, de la 20.30, la Antena 1. Cu toate acestea, Clara Gherase, cel mai de temut jurat, i-a transmis un mesaj dur: ,,Trebuia să stai acasă, să dormi!”.

Cel mai curajos show estival i-a adus pe platformele Complexului Sportiv de Natație Otopeni pe Jean de la Craiova, Andra Bucur, Amme, Teodora Nedelcu, Capet, Alex Furman și Dj Deny, iar toți sunt pregătiți să facă valuri, sărind în piscină de la 3 metri, 5 metri, 7 metri și 10 metri înălțime, într-o ediție specială Poftiți la bazin.

Cu simțul umorului care îl definește, artistul s-a distrat copios alături de colegii de echipă la antrenamentele de la bazin, dar a și efectuat sărituri impresionante, sub îndrumarea antrenorilor: ,,Sincer, eu am venit ca să-I supraveghez pe bobocii ăștia!”, declară Jean.

Ce săritură a afectuat cântărețul și de la ce înălțime, telespectatorii vor putea descoperi urmărind cel mai nou sezon Splash! Vedete la apă, difuzat în fiecare joi și vineri, de la 20.30, pe Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Răzvan Fodor, Ramona Olaru și Anamaria Ionescu sunt cele trei gazde ale celui mai curajos show al verii, în vreme ce Iulia Albu, Clara Gherase, Nea Marin şi Cosmin Natanticu sunt cei care, de la masa juriului, notează prestațiile, dar și evoluția participanților, din prima zi de antrenament și până în momentul săriturilor.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

 

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri