Jurnalul.ro Timp liber Monden Justin Bieber și Hailey Baldwin Bieber așteaptă primul lor copil împreună

Justin Bieber și Hailey Baldwin Bieber așteaptă primul lor copil împreună

de Redacția Jurnalul    |   

Justin Bieber și Hailey Baldwin Bieber așteaptă primul lor copil împreună. Cuplul a anunțat vestea pe Instagram-ul lui Hailey, împărtășind un videoclip și imagini de la o ședință foto în care cei doi par să își reînnoiască jurământul.

Hailey și Justin au fost foarte deschiși în legătură cu dorința de a avea copii și de a-i avea tineri (Justin are 29 de ani, iar Hailey are 27 de ani), iar Hailey a vorbit despre întemeierea unei familii încă din 2021.

„Întotdeauna am știut că suntem aliniați cu privire la ceea ce ne dorim în viitor", a declarat ea pentru ELLE: „Am vorbit despre faptul că vrem să ne căsătorim tineri și să avem o familie tânără și să ne construim o viață. Chiar înainte de a ști că ne dorim să fim unul cu celălalt".

În decembrie 2020, Ellen DeGeneres l-a întrebat direct pe Justin ce părere are despre copii, spunând: „Câți copii vei avea și când?".

„Voi avea atâția câți dorește Hailey să nască", a răspuns Justin: „Mi-ar plăcea să am și eu un mic trib. Dar, da, este corpul ei și orice vrea să facă... cred că vrea să aibă câțiva".

El a adăugat apoi că „Hailey încă mai are câteva lucruri pe care vrea să le realizeze ca femeie și cred că... nu este încă pregătită. Și asta este în regulă".

Hailey a realizat cu siguranță foarte multe de atunci, inclusiv lansarea unei linii de succes de îngrijire a pielii, scrie Cosmopolitan.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri