Jurnalul.ro Ştiri Locale Mașină înregistrată de radar circulând cu peste 120 de km/h peste limita din sectorul de drum

Mașină înregistrată de radar circulând cu peste 120 de km/h peste limita din sectorul de drum

de Redacția Jurnalul    |   

O mașină a fost înregistrată de aparatul radar circulând cu peste 120 de km/h peste limita din sectorul de drum. Incidentul s-a produs sâmbătă pe o șosea din județul Argeș. Șoferul nu a oprit la semnalele agenților și a fost prins după o urmărire.

Potrivit IPJ Argeș, „polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Argeș, care acționau pentru combaterea cauzelor generatoare de evenimente rutiere, pe DN 73, pe raza localității Micești, pe un sector de drum cu limita de 70 de km/h, au depistat cu aparatul RADAR un autoturism care se deplasa cu 190 de km/h (cu 120 peste limita legală)”.

Polițiștii au efectuat semnal regulamentar de oprire, însă șoferul și-a continuat deplasarea. Agenții au pornit în urmărirea acestuia, reușind oprirea mașinii în orașul Mioveni.

Din verificări s-a constatat că autoturismul era condus de un bărbat de 39 de ani, de cetățenie străină, cu rezidență în România.

Cel în cauză a fost testat cu aparatul etilotest și cu aparatul drugtest, rezultatele fiind negative.

Șoferul a fost sancționat contravențional cu „amenzi în valoare totală de 2.145 de lei, iar permisul de conducere a fost reținut, în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 150 de zile, fiind eliberată dovadă înlocuitoare fără drept de circulație”.

(sursa: Mediafax)

 

Subiecte în articol: masina viteza radar
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri