Jurnalul.ro Sport Fotbal international Tatăl lui Messi dezminte legăturile acestuia cu Arabia Saudită

Tatăl lui Messi dezminte legăturile acestuia cu Arabia Saudită

Lionel Messi nu a "semnat și nici nu a fost de acord" cu un contract pentru a juca în Arabia Saudită în sezonul următor, a declarat tatăl argentinianului, după ce marți au apărut informații care îl legau pe atacantul lui Paris St Germain de o mutare în Orientul Mijlociu.

Viitorul lui Messi la PSG a fost subiectul multor speculații în ultimele zile, după ce echipa din Ligue 1 l-a suspendat pentru că a făcut o călătorie în Arabia Saudită și a lipsit de la o sesiune de antrenament ca urmare a acestui fapt.

Marți, presa franceză a relatat că mutarea lui Messi în Arabia Saudită este un "ca și făcută", adăugând că jucătorul de 35 de ani este în curs de a finaliza detaliile înainte de a semna un contract.

"Nu există absolut nimic cu niciun club pentru anul viitor. Decizia nu va fi luată niciodată înainte ca Lionel să termine campionatul (sezonul) cu PSG", a spus tatăl lui Messi, Jorge, într-o declarație pe Instagram.

"Odată ce sezonul se va termina, va fi momentul să analizăm și să vedem ce există, iar apoi să luăm o decizie ... Vă putem asigura că nu există nimic cu nimeni. Nici verbal, nici semnat, nici agreat și nici nu va exista până la finalul sezonului".

Messi, care și-a cerut scuze săptămâna trecută în fața lui PSG și a coechipierilor săi, a revenit luni la antrenamente.

O sursă apropiată căpitanului Argentinei a declarat pentru Reuters că a primit o ofertă oficială pentru a se alătura clubului Al-Hilal din Arabia Saudită în sezonul următor, o reînnoire a contractului la PSG nefiind în cărți pentru câștigătorul Cupei Mondiale, care împlinește 36 de ani luna viitoare.

Arabia Saudită l-a numit pe Messi ambasadorul său pentru turism anul trecut, iar acesta a vizitat Jeddah în mai 2022.

El s-a întors în ianuarie pentru a juca un meci amical cu PSG împotriva unei echipe de vedete din Liga saudită, când l-a înfruntat pe marele său rival Cristiano Ronaldo.

(sursa: Mediafax)

 

Subiecte în articol: messi arabia saudita
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri