Jurnalul.ro Timp liber Monden Mike Tyson și-a deschis prima cafenea cu produse din canabis la Amsterdam

Mike Tyson și-a deschis prima cafenea cu produse din canabis la Amsterdam

de Redacția Jurnalul    |   

Celebrul boxer, Mike Tyson, a inaugurat prima sa cafenea cu produse din canabis din Europa. El spune că a testat și aprobat toate produsele pe care le vinde.

Fostul pugilist american deține o fermă de canabis în Califoria și o altă cafenea cu produse din marihuana în Canada. 

„Coffeeshop Tyson 2.0” se află la Amsterdam, în Spuistraat,pe o suprafață de 1200 de metri pătrați, fiind astfel una dintre cele mai mari de acest gen.

„Aici, fanii se pot bucura de produsele mele preferate. Le-am încercat și le-am testat pe toate. Abia aștept să împărtășesc unele dintre ele cu Europa”, a spus Tyson, care a mai precizat că a început să consume canabis pentru a se calma dar și pentru a face față durerilor provocate de o operație. 

„Așteptăm cu nerăbdare să introducem brandul și stilul de viață Tyson 2.0 în Amsterdam și să ne servim fanii europeni cu produsele de top din industrie pentru care suntem renumiți”, a spus și directorul executiv al Coffeeshop Tyson 2.0, Adam Wilks.

Amsterdamul este vizitat de circa 18 milioane de turiști anual.

Utilizarea canabisului medical este permisă în California din 1998. Autoritățile au legalizat consumul de marihuana în scop recreativ de la 1 ianuarie 2018. Mike Tyson cultivă canabis la ferma sa din apropierea Parcului Național Death Valley. În Țările de Jos, în conformitate cu „legea toleranței”, o anumită cantitate de canabis este păstrată din 1976 și este permisă vânzarea de marijuana în cafenelele numite coffeeshops.

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri