Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV O nouă petrecere pe Insula Iubirii, oprită de cel mai de temut semnal: flacăra ispitei, într-o ediţie lider de audienţă „Cred că a 5-a sau a 6-a oară când bate gongul la noi! Nu e deloc plăcut!”

O nouă petrecere pe Insula Iubirii, oprită de cel mai de temut semnal: flacăra ispitei, într-o ediţie lider de audienţă „Cred că a 5-a sau a 6-a oară când bate gongul la noi! Nu e deloc plăcut!”

de Redacția Jurnalul    |   

Ultimele zile petrecute pe Insula iubirii sunt tot mai agitate şi mai complicate pentru participanţii la cel mai dur test de fidelitate. Ceremoniile focului au provocat revelaţii şi multe lacrimi şi le-au adus imagini greu de privit şi, mai ales, greu de suportat cuplurilor curajoase care au pornit în aventura vieţii lor, convinşi că cine iubeşte nu lasă.

În seara aceasta, în cea mai nouă ediţie Insula Iubirii, difuzată de la 20.30, la Antena 1, flacăra ispitei va face din nou lumină în relaţiile lor, pe insula fetelor. Cel mai nou episod Insula Iubirii s-a impus ca lider de audienţă la nivelul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 21 şi 54 de ani.

Telespectatorii au urmărit în număr foarte mare cea de-a şaisprezecea ediţie a celui mai dur test de fidelitate, aceasta impunându-se ca lider de audienţă la nivelul publicului comercial cu vârste cuprinse între 21 şi 54 de ani. Astfel, conform datelor oferite de Kantar Media, în intervalul 20:29 – 00:13, la nivelul publicului comercial cu vârste cuprinse între 21 şi 54 de ani, Antena 1 a înregistrat cu difuzarea celui de-al şaisprezecelea episod Insula Iubirii 6.4 puncte de rating şi 25.4% cotă de piaţă, urmată de Pro Tv cu 5.7 puncte de rating şi 22.4% cota de piaţă.

O nouă ceremonie a focului s-a încheiat în lacrimi pentru fete, după ce au văzut imagini greu de suportat cu iubiţii lor, aseară, la Antena 1. Deşi aveau semnale clare încă de mai multă vreme, dovezile video, incontestabile, le-au provocat o mare suferinţă. „E sfidător la adresa mea şi ruşinos ceea ce face acolo. Mă doare să văd ce trăieşte el şi câtă nonşalanţă afişează!”, a mărturisit Cristina, soţia lui Andrei, cei care au venit pe Insula Iubirii lăsând în urmă o căsnicie de zece ani. La rândul ei, Simona, partenera lui Claudiu, concurentul care a ales să ducă testul la un alt nivel în compania ispitei Ana Maria, a dezvăluit la testimonial: „Nu mai am niciun simţ, zici că trăiesc într-un coşmar şi aştept să fiu trezită. Eu o să merg pe drumul meu, indiferent ce decizie va lua Claudiu! Nu o să mă întoarcă prin absolut nimic!”. Rănite, dezamăgite şi încercate de sentimentul de abandon, fetele s-au apropiat şi mai mult de ispite. „E frumos să primeşti afecţiune din partea cuiva!”, a spus Cristina la testimonial.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

A urmat o ceremonie a focului dură şi pentru băieţi, după ce flacăra ispitei s-a aprins, pentru a doua oară, şi în vila lor. Andrei, partenerul Cristinei, a primit cumplita veste că flacăra s-a aprins pentru el, după ce soţia lui a încălcat o limită, în compania lui Eric. „Acum nu mai este calculată. Faptul că ea poate să fie fericită mă eliberează şi pe mine!”, a dezvăluit Andrei. Cornel, în schimb, şi-a exprimat imediat opinia: „Nu se aştepta la aşa ceva. El se aştepta să facă ce vrea aici şi apoi să plece cu ea acasă, dar universul ţi le întoarce câteodată!”.

În seara aceasta, o nouă petrecere va fi oprită de cel mai de temut semnal de pe insulă: flacăra ispitei, care se va aprinde din nou pe insula fetelor. „Cred că e a cincea sau a şasea oară când bate gongul la noi pe insulă! Nu e deloc plăcut! Când vine Radu, îmi imaginez că se poate întâmpla tot ce e mai rău”, a spus Cristina, în vreme ce Daiana a completat: „Dacă face ceva, s-a terminat în secunda în care am văzut!”. Pentru cine s-a aprins de această dată şi ce decizie va lua concurenta la vederea imaginilor dure, telespectatorii vor putea afla urmărind cea mai nouă ediţie Insula Iubirii, în această seară, de la 20.30, la Antena 1.

Subiecte în articol: Insula iubirii lider de audienţă
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri