Jurnalul.ro Ştiri Observator Primul patinoar construit în București după 70 de ani este inaugurat sâmbătă

Primul patinoar construit în București după 70 de ani este inaugurat sâmbătă

de Redacția Jurnalul    |   

Primul patinoar construit în București după 70 de ani este inaugurat sâmbătă cu ocazia unui meci de hochei. Este totodată primul meci oficial de hochei care se desfășoară în Capitală în ultimii 12 ani. Berceni Arena a costat aproximativ 10 milioane de euro și are 800 de locuri.

Evenimentul de inaugurare va începe la ora 20.00 și va avea ca principal moment meciul din Supercupa României la hochei dintre CSM Corona Brașov și ACSH Gheorgheni. Va fi primul meci de hochei organizat în București în ultimii 12 ani.

„Berceni Arena devine, din această seară, casa sporturilor pe gheață în București, în condițiile în care, în ultimii 12 ani, Capitala nu a avut niciun patinoar competițional funcțional! Atât evenimentul de inaugurare, cât și meciul de supercupă a României la hochei, între CSM Corona Brașov și ACSH Gheorgheni, vor fi transmise în direct, începând cu ora 20.00, pe TVR Sport”, a anunțat primarul Sectorului 4, Daniel Băluță.

După 70 de ani, Bucureştiul va avea primul patinoar construit de la zero. Capacitatea arenei este de circa 800 de locuri. Patinoarul a fost omologat de Federaţia de Hochei şi poate găzdui meciuri la nivel naţional.

Arena a costat circa 10 milioane de euro și a fost construită în cadrul unui proiect derulat de Primăria Sectorului 4 din Bucureşti.

(sursa: Mediafax)

 

Subiecte în articol: patinoar berceni meci
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri