Jurnalul.ro Ştiri Observator UPDATE Persoană căzută cu parașuta la Aerodromul Clinceni

UPDATE Persoană căzută cu parașuta la Aerodromul Clinceni

de Redacția Jurnalul    |   

Pompierii din cadrul ISU București-Ilfov intervin duminică pe Aerodromul Clinceni după ce o persoană a căzut cu parașuta.

UPDATE

Polițiștii din Ilfov au deschis un dosar penal pentru vătămare din corporală din culpă în urma accidentului înregistrat duminică pe Aerodromul Clinceni. Conform IPJ Ilfov, un bărbat de 42 de ani a fost dus la spital după ce ar fi căzut cu parașuta la aterizare.

Polițiștii din Bragadiru au fost sesizați duminică prin apel la 112 cu privire la faptul că un bărbat ar fi inconștient în incinta Aerodromului Clinceni.

Polițiștii deplasați la fața locului au stabilit că este vorba un bărbat în vârstă de 42 de ani, care era inconștient pe pista aerodromului.

Victima a primit îngrijiri medicale de la echipajele SMURD, ulterior fiind transportată la spital pentru acordarea îngrijirilor de specialitate.

În urma primelor investigații a rezultat faptul că bărbatul în cauză ar fi căzut cu parașuta la aterizare, evenimentul având loc în timpul unui zbor de agrement, transmite IPJ Ilfov.

Cazul a fost preluat de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel București și polițiștii Secției Regionale de Poliție Transporturi București, fiind deschis un dosar de urmărire penală în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

ȘTIRE INIȚIALĂ

Pompierii din cadrul ISU București-Ilfov intervin duminică pe Aerodromul Clinceni după ce o persoană a căzut cu parașuta.

„Pompierii ISU B-IF intervin pe pista Aerodromului Clinceni pentru acordarea asistenței medicale unei persoane căzute cu parașuta la aterizare”, a transmis ISU.

La fața locului intervin o ambulanță SMURD și elicopterul SMURD.

Evenimentul s-a produs ca urmare a unui zbor de agrement.

Victima va fi transportată cu elicopterul SMURD la Spitalul Floreasca, transmit pompierii.

Conform acestora, victima este în stare gravă, cu traumatism cranio-cerebral grav, intubată.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Subiecte în articol: parasuta aerodrom clinceni
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri