Jurnalul.ro Ştiri Observator Mai multe persoane au bătut un bărbat în Sectorul 2, apoi l-au băgat în portbagaj

Mai multe persoane au bătut un bărbat în Sectorul 2, apoi l-au băgat în portbagaj

de Redacția Jurnalul    |   

Cinci bărbați au fost reținuți, apoi plasați sub control judiciar, după ce au bătut un bărbat pe o stradă în Sectorul 2, iar ulterior l-au băgat, fără voia lui, în portbagajul mașinii și au demarat în trombă.

Poliția Capitalei - Secția 7 a fost sesizată, prin apel 112, cu privire la faptul că, pe o stradă din Sectorul 2, mai multe persoane au agresat fizic un bărbat, joi, iar ulterior, l-au băgat în portbagajul unui autoturism, împotriva voinței sale.

La fața locului s-au deplasat de urgență polițiștii care au demarat verificările, pentru a depista autovehiculul în cauză.

De asemenea, la fața locului, polițiștii au luat legătura cu femeia care a făcut apelul la 112, iar în urma verificărilor efectuate, au fost depistați și identificați, în cel mai scurt timp, atât cinci bărbaţi, cu vârste cuprinse între 22 și 58 de ani, bănuiți de comiterea faptei, cât și victima, un bărbat, în vârstă de 28 de ani, în județul Ilfov.

Un echipaj de prim-ajutor i-a acordat acestuia îngrijiri medicale, fiind transportat la spital pentru investigații suplimentare.

De asemenea, în baza probelor, a rezultat că, în 4 iulie 2024, în jurul orei 23.00, în urma unui conflict care ar fi degenerat, cei cinci bărbaţi l-au agresat fizic pe bărbatul de 28 de ani, iar ulterior l-au băgat în portbagajul unui autoturism, împotriva voinței sale, tulburând, totodată, ordinea și liniștea publică.

Față de cei cinci bănuiți a fost luată măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, aceștia fiind prezentați în fața magistraților cu propunere de arestare preventivă. Ulterior, față de aceștia, instanța a dispus plasarea bănuiților sub măsura controlului judiciar, pentru 60 de zile.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii din cadrul Secției 7 Poliție, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2.

(sursa: Mediafax)

 

 

Subiecte în articol: bataie portbagaj victima
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri