Jurnalul.ro Ştiri Locale Primăria Arad reacționează după incidentul de la Colegiul „Elena Ghiba Birta"

Primăria Arad reacționează după incidentul de la Colegiul „Elena Ghiba Birta"

de Redacția Jurnalul    |   

Primăria Arad reacționează după incidentul de la Colegiul „Elena Ghiba Birta", unde un profesor a fost rănit de o bucată de tencuială desprinsă: zona afectată nu era inclusă în proiectul de reabilitare.

„Regretăm incidentul petrecut în urmă cu puțin timp la Colegiul Național Elena Ghiba Birta din municipiu, unde în urma desprinderii unei bucăți de circa 80 cm2 de tencuială de pe intradosul rampei de coborâre de la etajul II al clădirii la etajul I, un cadru didactic a avut de suferit. Precizăm că specialiștii care au expertizat starea clădirii, înainte de începerea lucrărilor, nu au prevăzut niciun fel de intervenții în zona respectivă, astfel ea nefăcând parte din proiectul de reabilitare”, transmite Primăria Arad.

Instituția adaugă că va dispune verificarea tuturor zonelor în care nu au fost prevăzute prin documentația tehnică lucrări cu ocazia recentei reabilitări.

O bucată de tenciuală a căzut peste o profesoară la o școală din Arad. Femeia de 51 de ani a fost preluată de către echipajul medical SAJ pentru îngrijiri medicale.
 

(sursa: Mediafax)

 

Subiecte în articol: primaria arad tencuiala
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri