Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Radu Țibulcă, moment cum nu s-a mai văzut la Splash! Vedete la Apă ,,Trebuie să recunosc că am ajuns aici în necunoștință de cauză!”

Radu Țibulcă, moment cum nu s-a mai văzut la Splash! Vedete la Apă ,,Trebuie să recunosc că am ajuns aici în necunoștință de cauză!”

de Redacția Jurnalul    |   

Radu Țibulcă, unul dintre cei mai cunoscuți creatori de conținut din mediul online, de profesie actor și om de radio, a acceptat invitația Splash! Vedete la Apă, iar în această seară telespectatorii îl vor putea urmări în ediția specială dedicată show-ului transformărilor Te Cunosc de Undeva, de la 20.30, la Antena 1.

,,Trebuie să recunosc că am ajuns aici în necunoștință de cauză!”, așa și-a început Radu Țibulcă antrenamentele, iar Caludia, antrenoarea lui, a completat: ,,Tu sigur ai greșit emisiunea!”.

În același timp, colegul său de platou, Cezar Ouatu, a venit cu o teorie: ,,Poate fi și o strategie de marketing din partea lui, sa spună că nu sare și să vină, mai apoi, cu te miri ce săritură!”, a declarat el. Cât de departe de adevăr a fost interpretul de operă și ce moment va avea Radu Țibulcă, telespectatorii vor putea descoperi urmărind cel mai nou sezon Splash! Vedete la apă, difuzat în fiecare joi și vineri, de la 20.30, pe Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Răzvan Fodor, Ramona Olaru și Anamaria Ionescu sunt cele trei gazde ale celui mai curajos show al verii, în vreme ce Iulia Albu, Clara Gherase, Nea Marin şi Cosmin Natanticu sunt cei care, de la masa juriului, notează prestațiile, dar și evoluția participanților, din prima zi de antrenament și până în momentul săriturilor.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

 

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri