Jurnalul.ro Ştiri Politică Rareş Bogdan: Nu ştiu la ce se referă Grindeanu, dacă are nevoie de un ceas, am unul ce arată cifra 13 permanent

Rareş Bogdan: Nu ştiu la ce se referă Grindeanu, dacă are nevoie de un ceas, am unul ce arată cifra 13 permanent

de Redacția Jurnalul    |   

Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan a afirmat că nu ştie la ce s-a referit, miercuri, ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, dar dacă are nevoie de un ceas, îi poate împrumuta unul care arată "cifra 13 permanent, de la Ordonanţa 13".

"Nu ştiu la ce se referă domnul Grindeanu, dar dacă are nevoie de un ceas, am unul care arată cifra 13 permanent, de la Ordonanţa 13", a spus Rareş Bogdan, într-o declaraţie la sediul central al PNL.

Liberalul i-a transmis ministrului Transporturilor mai multe mesaje, între care faptul că lucrările nu se efectuează în plin sezon estival.

"Îi spun eu altceva dacă vrea şi dacă m-a provocat: că nu se fac lucrările în plin sezon estival nici pe Valea Oltului, nici pe Podul de la Giurgiu Ruse şi nici pe Autostrada Soarelui. Îi spun că a schimbat complet aiurea un profesionist, căpitan de cursă lungă, şi a pus unul care se dădea jos din Rolls Roys şi habar nu avea de Portul Constanţa. Îi spun să aibă mare grijă cui vor să dea oamenii lui din Ministerul Transporturilor în special porturile Tulcea şi Sulina, pentru că informaţiile sunt - şi i le dau gratuit - sunt că o companie austriacă este foarte interesată de administrarea acestor porturi", a arătat.

El a făcut referire şi la problemele de la Aeroportul Otopeni.

"Îi mai spun că în Aeroportul Otopeni, unde sunt nevoit să zbor, pentru că fac rata cu Bruxelles şi Strasbourg, şi am avut multe activităţi acolo, a fost până de curând etuvă, pur şi simplu. Stăteai la 34-36 grade din cauza subdimensionării aerului condiţionat şi nici măcar licitaţia nu era organizată, ca să refacă aerul condiţionat. (...) Să nu uit de Podul prietenului său de la Brăila, care este o ruşine, pur şi simplu. La mai puţin de un an de când a fost inaugurat cu mare fast, este tot crăpat şi este clar că este o lucrare de mântuială. Îi dau eu câteva teme. Până facem schimb de ceasuri, îi spun că îl invit să circule între Satu Mare şi Mangalia cu trenul, pentru că sunt nişte tineri care s-au căsătorit în tren, au reuşit să facă un copil, cred că îl dau şi la şcoală până ajung la Mangalia", a spus prim-vicepreşedintele PNL.

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a afirmat miercuri că ceasul pe care îl poartă îl are de ani buni, este mai ieftin decât "batistuţa unuia care a împins ştirea" şi este în stare să facă schimb pe loc cu "ceasul unuia care merge şi a mers la piaţă", cu referire la europarlamentarul PNL Rareş Bogdan.

Grindeanu a spus că dacă era un ceas scump, l-ar fi avut în declaraţia de avere.

"Am văzut şi eu ştirea... Este acelaşi ceas şi vă rog să verificaţi în arhive... Este acelaşi ceas pe care îl am de ani buni, care a avut o problemă la telescop, s-a rezolvat, nicio problemă. De-aia l-am dat jos. Dacă era un ceas scump, conform legii trebuia să îl am în declaraţia de avere. Am înţeles că există această preocupare venită din partea unora care au tot împins această ştire", a afirmat Grindeanu răspunzând unei întrebări pe tema informaţiilor apărute în spaţiul public privind valoarea ceasului pe care îl poartă. AGERPRES

Subiecte în articol: Rareș Bogdan grindeanu ceas
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri