Jurnalul.ro Ştiri Observator Restricţii de circulaţie pe Transfăgărăşan, luni, pentru Turul Ciclist al Sibiului

Restricţii de circulaţie pe Transfăgărăşan, luni, pentru Turul Ciclist al Sibiului

de Redacția Jurnalul    |   

Circulaţia rutieră se va desfăşura cu restricţii luni, pe Transfăgărăşan, pentru buna desfăşurare a Turului Ciclist al Sibiului, au anunţat organizatorii competiţiei sportive joi, pe pagina de Facebook.

"Restricţii trafic - 8 iulie 2024. Pentru desfăşurarea în condiţii de siguranţă a competiţiei Transfăgărăşan Challenge şi a etapei a 3-a a Turului Ciclist al Sibiului, se vor institui următoarele restricţii de circulaţie. Se va închide circulaţia rutieră pe pe DJ 105P de la ieşire din Arpaşu de Sus (intersecţie cu DC 47) - până în comuna Cârţişoara (intersecţie cu Transfăgărăşan), în intervalul orar 10:30 - 11:00 pentru desfăşurarea competiţiei Transfăgărăşan Challenge. Se va închide circulaţia pe DN7C Transfăgărăşan după cum urmează: între orele 10:15-12:15 între DJ 105P (Cârţişoara) şi Bâlea Cascadă; între orele 11:15-14:30 între Bâlea Cascadă şi Bâlea Lac; în Tunelul Rutier de la Bâlea Lac, DN 7C Transfăgărăşan, km 115+926 - km 116 + 808, între orele 10:00 - 17:30, din ambele sensuri. De asemenea, vor exista restricţionări ale traficului pe porţiuni ale DN 7C Transfăgărăşan între intersecţia cu DN1 şi Bâlea Lac, între orele 14:40 -16:00, odată cu trecerea caravanei cicliste", au precizat reprezentanţii Turului Ciclist al Sibiului.

Organizatorii competiţiei cicliste insistă ca "participanţii T-Challenge să pornească din timp spre locul de start festiv, pentru a se asigura că îşi vor ridica la timp kit-ul (Valea Oltului va fi închisă, astfel că se aşteaptă ca traficul între Veştem - Păstrăvăria Albota să fie intens)."

Turul Ciclist al Sibiului va avea loc de sâmbătă până marţi. 

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri