Jurnalul.ro Timp liber Culinar Rețeta zilei: Negrese

Rețeta zilei: Negrese

Ingrediente

300 g făină

300 g zahăr

200 g ciocolată

100 ml lapte

6 ouă

1 plic praf de copt

esență de rom

Preparare

Se pun într-o crăticioară untul, laptele și ciocolata rasă. Se fierb pe foc mic până se topesc și se omogenizează foarte bine. După ce s-au răcit puțin se adaugă gălbenușurile pe rând și esenșa de rom. Se bat albușurile spumă, se presară zahărul și se mai bat câteva minute. Se adaugă peste compoziție, se omogenizează și se pune făina amestecată cu praful de copt. Se amestecă prin răsturnare.Se toarnă compoziția într-o tavă întinsă, unsă cu unt. Se coace 60 minute la foc moderat. Poftă bună!

 

Subiecte în articol: reteta negrese
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri