Jurnalul.ro Timp liber Culinar Reţeta zilei: Papricaș de pui

Reţeta zilei: Papricaș de pui

Ingrediente

600 g pulpe de pui dezosate

2 cepe

1 cățel usturoi

2 ardei

250 g smântână

3 linguri făină

3 lingurițe paprika

sare

Mod de preparare:

Călește ceapa tăiată mărunt, împreună cu usturoiul apoi adaugă carnea tăiată cubulețe, legumele, sarea și paprika în aceeași cratiță, împreună cu o cană de apă și lasă ingredientele la foc mic, cu capacul pus, timp de ~40 minute. Separat, amestecă un pahar de smântâna cu 3 linguri de făină și 1-2 linguri de apă. Cand puiul e făcut, amestecă smântâna în sosul roșu și omogenizează, apoi mai lasă papricasul maxim 10 minute, până când sosul s-a îngroșat.Poftă bună!

 

 

 

Subiecte în articol: papricas de pui
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri