Jurnalul.ro Timp liber Culinar Rețeta zilei: Piept de pui în sos cremos de usturoi

Rețeta zilei: Piept de pui în sos cremos de usturoi

Ingrediente

4 bucăți piept de pui

50 g miere

zeama de la 1 lămâie

2-3 căței de usturoi, pisați

2 lingurițe sos de soia

2-3 linguri ulei

pătrunjel tocat, după gust

sare

piper

 

Mod de preparare

Se amestecă mierea cu zeama de lămâie, usturoiul și sosul de soia. Cotletele de porc se condimenteză și se prăjesc într-o tigaie, în puțin ulei încins, 3-4 minute pe fiecare parte. Când sunt aproape gata se adaugă sosul și se mai ține tigaia pe foc încă 4-5 minute, până începe să clocotească ușor și să se îngroașe. La final se adaugă pătrunjelul. Poftă bună!

 

Subiecte în articol: reteta
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri