Exact așa e salata noastră cu piept de pui și crudități și nu risipim nimic. Nu vă spunem cât e de gustoasă și de sățioasă, e minunată pentru cină ori pentru prânzul de la serviciu.
INGREDIENTE
-
1 piept de pui gătit
-
1 gulie, dată pe răzătoare
-
1⁄2 varză, tăiată fin
-
2 morcovi, dați pe răzătoare
-
1 ardei capia
-
1 mână de nuci prăjite (30 g)
-
1 lingură de mix de seminte
-
Coajă de la o lămâie
-
2 legături de pătrunjel
- Pentru sos
-
60 ml oțet
-
4 linguri ulei de floarea-soarelui
-
3 linguri sos de soia + extra
-
Usturoi granulat (după gust; sau îl înlocuiți cu căței de usturoi pisați)
-
Sare
-
Piper
CUM SĂ FACEȚI
- Amestecați toate ingredientele pentru sos și lăsați-l deoparte până pregătiți legumele pentru salata.
- Puneți toate legumele într-un bol încăpător, să puteți amesteca mai ușor.
- Turnați deasupra sosul pregătit pregătit, adăugați și semințele, nucile.
- La final, puneți deasupra friptura de pui. Noi am mai turnat și puțin sos de soia, pentru că ne place mult gustul lui.