Cumvaplace.ro vă propune o salată de ridichi murate, delicioasă într-un sandviș cu friptură sau lângă o tocană de cartofi sau alături de o iahnie de fasole.
INGREDIENTE
-
500 g ridichi (6 legături)
-
150 ml oțet de 6 grade
-
100 g zahăr tos
-
80 ml apă
-
1 linguriță de sare
-
1 linguriță de semințe de muștar
-
2 foi de dafin
CUM SĂ FACEȚI
- Puneți ridichile feliate într-un borcan de 500 ml, sterilizat în prealabil.
- Aduceți oțetul, zahărul, apa, sarea, condimentele și frunza de dafin la temperatura de fierbere.
- Turnați lichidul fierbinte peste ridichi, închideți ermetic și lăsați să se răcească.
- Salata de ridichi murate se poate mânca după 6 ore și o puteți păstra la frigider 2 luni.
REȚETĂ VIDEO
ridichi murate