Jurnalul.ro Ştiri Observator Roman: Grindeanu vrea să îi rupă capul lui Ciolacu

Roman: Grindeanu vrea să îi rupă capul lui Ciolacu

de Redacția Jurnalul    |   

Deputatul PNL Florin Roman spune miercuri că Sorin Grindeanu „vrea să îi rupă capul lui Ciolacu” și că liderul social-democraților „ a ratat și forțarea anticipatelor prezidențiale chiar a ratat orice șansă să ajungă chiar el în turul doi”.

„Ce ne arată jocul făcut de PSD din ultimele zile - PSD se chinuie să inducă ideea că Ciuca nu ar întra în turul doi, dar realitatea ne arată că în toate scenariile Ciolacu nu iese victorios din turul doi. Acum că a ratat și forțarea anticipatelor prezidențiale chiar a ratat orice șansă să ajungă chiar el în turul doi. Până în noiembrie va fi pe locul patru indiferent de ce procente va avea partidul”, scrie pe Facebook Florin Roman.

Deputatul liberal afirmă că „acum, dl Grindeanu vrea să îi rupă capul lui Ciolacu”.

„Cât despre onoarea între ei, pesediștii: în octombrie 2023, Grindeanu declara că nu e capabil/nu dorește să fie președinte al PSD pentru că nu are răbdare să îi asculte pe toți pesediștii cum face Ciolacu. În martie 2024, Grindeanu se răzgândeste și declară că e tentat de funcția de președinte al PSD dacă Ciolacu devine președinte al României. Ne amintim că Grindeanu este personajul care s-a ținut cu dinții de funcția de premier, baricadându-se în Palatul Victoria când partidul lui (Dragnea) îl voia plecat, a și fost primul premier din România demis de propriul partid prin moțiune de cenzură. Deci onoare cât cuprinde. Și socialism de caviar, asortat cu avion privat”, încheie Roman.

(sursa: Mediafax)

 

Subiecte în articol: roman ciolacu grindeanu
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri