Jurnalul.ro Sport Fotbal international Ronaldo a depășit un miliard de urmăritori pe rețelele sociale

Ronaldo a depășit un miliard de urmăritori pe rețelele sociale

de Redacția Jurnalul    |   

Atacantul portughez Cristiano Ronaldo a depășit un miliard de urmăritori pe conturile sale de social media, ajutat de canalul său YouTube recent lansat, care a atras peste 60 de milioane de abonați în puțin peste trei săptămâni, relatează Reuters.

Ronaldo, care a marcat cel de-al 900-lea gol din carieră săptămâna trecută, ajutând Portugalia să învingă Croația cu 2-1 în Liga Națiunilor, este prima persoană din istorie care a ajuns la un miliard de urmăritori pe rețelele de socializare, potrivit rapoartelor media.

„Am făcut istorie, un miliard de urmăritori! Acesta este mai mult decât un număr, este o dovadă a pasiunii noastre comune, a impulsului și a dragostei pentru joc și nu numai”, a postat Ronaldo pe X.

„Ați fost alături de mine la fiecare pas, prin toate vârfurile și coborârile. Această călătorie este călătoria noastră... vă mulțumesc pentru că ați crezut în mine, pentru sprijinul vostru și pentru că faceți parte din viața mea”, a scris portughezul.

Ronaldo a atins pragul cu peste 639 de milioane de urmăritori pe Instagram, 170 de milioane pe Facebook și 113 milioane pe X.

Fotbalistul în vârstă de 39 de ani s-a clasat în fruntea listei Forbes a celor mai bine plătiți sportivi în acest an, cu câștiguri în afara terenului de 60 de milioane de dolari, sporite de numărul mare de urmăritori din social media.

(sursa: Mediafax)

 

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri