Jurnalul.ro Ştiri Politică Simion și Becali deschid lista AUR la Camera Deputaților în București

Simion și Becali deschid lista AUR la Camera Deputaților în București

de Redacția Jurnalul    |   

George Simion, George Becali, Mihai Enache și Lidia Vadim Tudor deschid lista AUR pentru Camera Deputaților în București. La Senat, Petrișor Peiu deschide lista partidului în Capitală.

George Simion, George Becali, Mihai Enache și Lidia Vadim Tudor deschid lista AUR pentru Camera Deputaților în București, iar la Senat pe primele locuri se află Petrișor Peiu, Nina Stelea, Octavian Bădescu și Antonio Andrusceac.

Liderii AUR au depus, la Biroul Electoral al Municipiului București listele pentru alegerile parlamentare.

„Sunt convins că vom obține mult mai multe locuri de parlamentar decât în octombrie 2020, când nu ne știa mai mult de 60% dintre români. Sper să convingem românii în următoarea lună, până ajungem la vot pentru parlamentari. Dezavuăm felul în care actuala coaliție a ales să își bată joc de alegerile parlamentare și prezidențiale, nu înțelege nimeni când va fi alegerea pentru parlamentare, când va fi de prezidențiale. Au comasat inițial aceste alegeri ca să economisească bani la buget, dar iată că tot 4 duminici vom merge la vot. Românii vor fi confuzi pentru că vor trebui să meargă trei duminici la vot, o alegere neinspirată”, a spus George Simion.

 

(sursa: Mediafax)

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri