Jurnalul.ro Ştiri Locale Drifturi periculoase în miez de noapte. Tânăr șofer din Galați, lăsat fără permis pentru 90 de zile

Drifturi periculoase în miez de noapte. Tânăr șofer din Galați, lăsat fără permis pentru 90 de zile

de Redacția Jurnalul    |   

Un tânăr șofer de 21 de ani din Galați a dat o reprezentație periculoasă pe străzile orașului, ajungând în atenția autorităților. „Cascadoria” sa, care a inclus drifturi și manevre riscante, a fost surprinsă pe camerele de supraveghere.

În urma apariției unor imagini în spațiul public, referitoare la un autoturism care făcea întoarceri și derapaje, la data de 3 septembrie 2024, în jurul orei 3.00, pe bulevardul Marea Unire din orașul Galați, polițiștii l-au identificat pe șofer, fiind vorba despre un tânăr, de 21 de ani, din orașul Galați.

Acesta a fost amendat cu 1.567 de lei, pentru circulație pe sens opus, încălcarea marcajului longitudinal dublu continuu și conducere agresivă.

De asemenea, i-a fost suspendat permisul pentru 90 de zile.

„Astfel de comportamente la volan reprezintă un real pericol pentru ceilalți participanți la trafic, punând în pericol siguranța acestora.Polițiștii din Galați atrag atenția asupra riscurilor majore pe care le generează conduita agresivă în trafic și reiterează importanța respectării regulilor de circulație pentru siguranța tuturor”, transmite IPJ Galați.

(sursa: Mediafax)

 

Subiecte în articol: soferi drifturi Galaţi strazi
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri