Potrivit cumvaplace.ro, pastele și legumele se combină armonios, iar sosul de smântână aromatizat cu puțin usturoi le acompaniază perfect. Cum am făcut rapid rețeta de tagliatele cu dovlecei vedeți mai jos:
INGREDIENTE
-
300 g tagliatele
-
1 dovlecel
-
2 linguri de smântână (o puteți înlocui cu smântână lichidă)
-
1 linguriță de praf de usturoi
-
2 linguri de parmezan ras
-
2 linguri de ulei de măsline
-
Sare
-
Piper
CUM SĂ FACEȚI
- Fierbeți pastele în apă cu sare conform instrucțiunilor de pe pachet. În cazul nostru au fost necesare 8 minute.
- Căliți dovlecelul tăiat în felii potrivit de mici în uleiul încins, dar nu mai mult de 4-5 minute.
- Dați focul mic, adăugați smântâna, praf de usturoi, sare și piper după gust. Dacă sosul de smântână este prea legat, subțiați-l cu puțină apă în care au fiert pastele.
- Puneți pastele scurse și parmezanul ras. Atât de simplă a fost rețeta.
REȚETĂ VIDEO
tagliatele