Potrivit cumvaplace.ro, este bună și caldă, dar și rece, și o puteți păstra la frigider și 2-3 zile. Rețeta este super simplă, vă promitem că iese negreșit și că o să vă placă mult.
INGREDIENTE
-
1 aluat foitaj proaspăt
-
5-6 roșii cherry (sau 2 roșii obișnuite, feliate)
-
200 g brânză telemea
-
2 cutii de brânză tip Făgăraș
-
2 ouă
-
50 g baby spanac proaspăt (½ cutie)
-
Sare
-
Piper
CUM SĂ FACEȚI
- Tapetați forma de tartă cu aluatul foitaj, decupați marginile prea înalte și îl înțepați din loc în loc cu furculița. Dați la cuptorul încins la 180 de grade pentru 10-15 minute.
- Între timp, bateți ouăle bine de tot cu un tel. Adăugați brânza telemea rasă sau sfărâmată și cea tip Făgăraș, frunzele de spanac, sare și piper după gust.
- Turnați apoi amestecul în tavă, așezați deasupra roșioarele tăiate în jumătăți, asezonați cu sare și piper și dați din nou la cuptor pentru 35-40 de minute.
- Lăsați să se răcorească măcar 10-15 minute înainte de feliere. Poftă bună!
SFATURI
- Dacă amestecul de brânzeturi, ouă și spanac vi se pare prea gros, puteți să mai adăugați 1-2 linguri de smântână.