Jurnalul.ro Ştiri Observator Tolo.ro: O martoră care a dus acte împotriva lui Condrea l-a sunat aseară, înspăimântată, pe procurorul de caz

Tolo.ro: O martoră care a dus acte împotriva lui Condrea l-a sunat aseară, înspăimântată, pe procurorul de caz

UPDATE - Două întrebări fundamentale pentru clarificare circumstanțelor morții:

1. A fost sau nu filat Dan Condrea pe șosea? Este greu de înțeles dacă n-a fost supravegheat de vreme ce știa că va fi audiat luni dimineață! Nu-l filezi cu 12 ore înainte de a ajunge la Parchet, unde urma să fie reținut?! Dan Condrea era un om în stare de orice, ceea ce a fost probat dramatic duminică seară. ”Să facă orice” înseamnă că putea să fugă, să intre cu mașina în Piața Universității sau să-i caute pe cei care urmau să depună mărturie împotriva lui. Unul dintre acești martori care a depus deja acte împotriva lui Condrea era înspăimîntat aseară și a  sunat imediat la procurorul de caz. Nu-l filezi pe Condrea în această situație?


2. În ultimele săptămîni, Gazeta Sporturilor a publicat că Dan Condrea  era deprimat, că era însingurat, că cei din firmă îl considerau vinovat pentru ce s-a întîmplat. În același timp, au existat convorbiri ale lui și sms-uri din care se putea deduce posibilitatea sinuciderii. Nici aceste indicii nu au fost sesizate de Parchet vreme de trei săptămîni?!


Patronul Hexi, Dan Condrea,  a suferit un accident de circulație duminică seara, în jurul orei 18:30. Prima ipoteză a poliției este aceea a sinuciderii.

A murit pe șoseaua dintre laboratorul Unilab, casa lui era în apropierea laboratorului, și fabrica Hexi Pharma. Condrea a intrat în primul copac, dintr-un lung șir de pe șoseaua dreaptă.

”Mașina avea viteză foarte mare”, susține un martor ocular. ”Nu sînt urme de frînă”, au declarat cei ajunși la fața locului.

Ştirea iniţială - În această seară a murit într-un accident rutier Dan Alexandru Condrea, patronul Hexi Pharma.

La câteva minute, deputatul Sebastian Ghiță, membru în Comisia de Control a SRI, a vrut să facă o declarație. N-a spus-o direct și oficial, dar lasă să se înțeleagă că îi e realmente teamă și pentru soarta lui.

– Bună seara, ce doriți să spuneți?
– Că mîine ne vom întruni în Comisia Parlamentară și vom cere ca echipa de filaj să facă public raportul și filmul accidentului.

– Sunteți sigur că exista o echipă de filaj?
– Cum să nu existe?! După un asemenea scandal public să nu existe este imposibil. Aici nu vorbim despre cineva care a furat din rația de mîncare, ci care a participat la o operațiune criminală de pe urma cărora au murit, probabil, zeci de mii de oameni prin infecțiile nosocomiale. Cum să nu fie urmărit în fiecare moment?

 

Citeste mai mult pe tolo.ro

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri