Jurnalul.ro Ştiri Locale Trafic oprit pe două drumuri naționale din cauza fenomenelor meteorologice

Trafic oprit pe două drumuri naționale din cauza fenomenelor meteorologice

de Redacția Jurnalul    |   

Centrul Infotrafic informează că sâmbătă dimineața traficul este oprit pe DN 7, în localitatea Călimănești, unde șoseaua a fost inundată, și pe DN 57, în zona localității Cozla, unde au avut loc căderi de pietre pe carosabil.

Circulația rutieră este în continuare oprită pe DN7 (E81) Râmnicu Vâlcea - Sibiu, la kilometrul 194 + 300 de metri, localitatea Călimănești, județul Vâlcea, ca urmare a ploilor abundente din ultimele ore. Partea carosabilă a fost inundată, iar traficul rutier este deviat pe Centura ocolitoare a localității Călimănești.

În zonă. se acționează cu utilaje pentru degajarea șoselei.

De asemenea, încă de joi, traficul este oprit pe DN 57 Orșova – Moldova Nouă, la kilometrul 65+200 metri, în zona localității Cozla, județul Caraș-Severin, pentru îndepărtarea pietrelor de mari dimensiuni, căzute de pe versant.

Traficul se desfășoară deviat pe ruta Orșova – DN 6 - DN 57B - Oravița - DN 57 -Moldova Nouă.

Se circulă în condiții de iarnă sâmbătă dimineață, fiind precipitații sub formă de ninsoare în cursul nopții, în zona montană a județelor Alba, Dâmbovița, Gorj și Maramureș, fără a fi restricții de trafic.

De asemenea, sunt semnalate precipitații sub formă de ploaie pe mai multe drumuri din județul Prahova, carosabilul fiind umed, dar nu sunt restricții de circulație.

(sursa: Mediafax)

Subiecte în articol: DN 7 inundatie trafic oprit
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri