Jurnalul.ro Timp liber Spectacole Tudor Gheorghe va aduce Toamna simfonică şi în Botoşani

Tudor Gheorghe va aduce Toamna simfonică şi în Botoşani

de Diana Scarlat    |   

Turneul maestrului Tudor Gheorghe a mai câștigat un oraș mare al țării. Toamna simfonică va fi prezentă în inimile spectatorilor din opt orașe, de pe 3 octombrie până pe 7 noiembrie.

 

După ce  „olteanul universal” şi-a anunţat călătoria muzicală în șase orașe, printre care și Capitala, publicul a votat pro, în alte două: Timişoara și Botoșani, iar în acesta din urmă, „Toamna Simfonic” se va auzi, pe 14 octombrie, la Casa de Cultură a Sindicatelor „Nicolae Iorga”, unde maestrul va fi acompaniat de Orchestra Filarmonicii de Stat Botoşani.

 

Trubadurul va începe strânsul recoltei artistice pe 3 octombrie, la Teatrul Naţional – Marin Sorescu din Craiova. Urmează oraşul Constanţa, pe 7 octombrie (la Casa de Cultură a Sindicatelor). Pe 10 octombrie, „Toamna Simfonic” va fi la Opera Naţională din Iaşi, pe 13 octombrie – la Casa de Cultură a Sindicatelor din Suceava, pe 14 octombrie – la Casa de Cultură a Sindicatelor din Botoşani, pe 17 octombrie – la Casa de Cultură a Studenţilor din Cluj- Napoca, pe 26 octombrie – la Sala Palatului din Bucureşti şi pe  7 noiembrie – la Sala Filarmonicii din Timişoara.

 

După ora 19:10 nu se va permite accesul în sala de spectacol, iar locurile îşi pierd valabilitatea. Accesul copiilor sub 7 ani nu este permis, iar cei cu vârste de peste 7 ani plătesc bilet de intrare. Biletele se pot cumpăra de la agenţiile salilor de spectacole din fiecare oraş unde are loc spectacolul, iar pentru cel din Bucureşti - de la Sala Palatului şi de pe site-ul oficial www.tudor-gheorghe.ro.

Subiecte în articol: Tudor Gheorghe botosani toamna simfonic
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri