Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Un nou bonfire a adus adevărul crud pe Insula Iubirii, aseară, la Antena 1, ȋntr-o ediţie lider de audienţă. Radu Vâlcan: „Îmi pare rău ca ai fost martora acestor imagini!”

Un nou bonfire a adus adevărul crud pe Insula Iubirii, aseară, la Antena 1, ȋntr-o ediţie lider de audienţă. Radu Vâlcan: „Îmi pare rău ca ai fost martora acestor imagini!”

de Redacția Jurnalul    |   

Cuplurile curajoase de la Insula Iubirii, emisiune difuzată în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la 20.30, la Antena 1, au intrat, în forţă, în ultima săptămână de test. Evenimentele au început să se precipite tot mai mult, mai ales că testul se apropie de final şi întrebările cu care au pornit la drum primesc tot mai multe răspunsuri.

Furtuni emoţionale puternice au dezlănţuit valuri de lacrimi şi insomnii în ambele resorturi, iar camerele video au surprins atingeri interzise cu ispita şi săruturi pasionale. Nemulţumiri profunde ce mocneau în relaţii au ieşit la suprafaţă, explicând derapajele atât de rapide spre tentaţie. O nouă ceremonie a focului a condus la decizii radicale, aseară, la Antena 1, ȋntr-o ediţie lider de audienţă.

Telespectatorii au urmărit în număr foarte mare cea de-a cincisprezecea ediţie a celui mai dur test de fidelitate, aceasta impunându-se ca lider de audienţă atât la nivelul publicului comercial cu vârste cuprinse între 21 şi 54 de ani, cât şi la nivel urban. Astfel, conform datelor oferite de Kantar Media, în intervalul 20.29 – 00.14, la nivelul publicului comercial cu vârste cuprinse între 21 şi 54 de ani, Antena 1 a înregistrat cu difuzarea celui de-al cincisprezecelea episod Insula Iubirii 5.3 puncte de rating şi 23.2% cotă de piaţă, urmată de Pro Tv cu 3.6 puncte de rating şi 15.6% cota de piaţă. Ierarhia se păstrează şi la nivelul publicului urban, unde Antena 1 a condus cu Insula iubirii clasamentul cu 4.4 puncte de rating şi 15.1% cota de piaţă, urmată de Pro TV cu 4 puncte de rating şi 13.8% cota de piață.

Ultimul bonfire pentru băieţii din cuplu l-a ajutat pe Cornel, concurentul care a venit pe Insula Iubirii având nunta deja programată, să ajungă la o concluzie dură: „Acum mi-a confirmat mai mult decât dubiile pe care le aveam. Mi se pare că ea nu e conştientă de ceea ce face. E maxim nerecunoscătoare. I-am oferit tot ce îşi dorea. Viata ei s-a schimbat de la 0 la 100, într-un an de zile. Acum s-a intors din nou la zero. Sper să trec cât mai repede peste aceste momente, pentru că este foarte, foarte greu.

Băieţii din cuplu au avut ocazia să experimenteze noi trăiri, în compania ispitelor, la un date special pe insula Khao Phing Kan, unde s-a filmat şi producţia James Bond. „Mă simt norocos că te-am avut aici, că mi-ai umplut nişte goluri şi mi-ai dat nişte răspunsuri!”, i-a mărturisit Claudiu Ana Mariei. Tatonări tot mai evidente au loc şi pe insula fetelor, unde Eric a mărturisit la testimonial: „Apropierile dintre mine şi Cristina au luat o amploare neaşteptată şi au venit natural!”.

 Un bonfire special pe insula fetelor a condus aseară la decizii radicale, după ce flacăra ispitei s-a aprins, în premieră, pentru două concurente: Maria şi Simona. „Mi-a demonstrat din primele zile ce fel de om este! Nu îl voi ierta a doua oară pentru nimic în lume!”, a fost concluzia dură la care a ajuns Simona, la vederea imaginilor cu Claudiu şi Ana Maria, în vreme ce Maria nu a putut să îşi creadă ochilor văzând imaginile interzise dintre Dani şi Mădălina. „Îmi pare rău că ai fost martora acestor imagini!”, i-a mărturisit gazda reality show-ului, Radu Vâlcan, Mariei, care, la rândul ei, a dezvăluit: „Schimbaţi canalul! Nu cred că mai e nimic de zis! Mereu îmi spunea

Săptămâna viitoare, vin zile şi nopţi tot mai fierbinţi pe Insula Iubirii, în cele mai noi episoade ale reality show-ului, difuzare luni, marţi şi miercuri, de la 20.30, la Antena 1. Emoţiile vor atinge, din nou, cote de cod roşu, cu doar câteva episoade înainte de marea finală a sezonului, un final complet neaşteptat, cu multe întorsături şi răsturnări din situaţie. Evenimentul de vizionare a finalei Insula Iubirii, găzduit live de Berăria H pe 28 august și care îi va aduce împreună, pentru prima oară de la încheierea filmărilor, pe Radu Vâlcan, gazda reality show-ului şi toate ispitele sezonului 8, este sold out în primele 24 de ore de la anunţare.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri