Jurnalul.ro Ştiri Locale Un performer din cadrul FITS a fost găsit inconștient în centrul Sibiului

Un performer din cadrul FITS a fost găsit inconștient în centrul Sibiului

de Redacția Jurnalul    |   

Un bărbat de circa 55 de ani, performer în cadrul Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu (FITS) a fost găsit inconștient, vineri, în centrul orașului. Se pare că bărbatului i s-a oprit inima pentru un moment și a căzut. El și-a revenit la în urma intervenției Ambulanței Sibiu.

Echipajul SAJ Sibiu a intervenit de vineri seara cu un echipaj cu medic pentru a-i acorda primul ajutor unui bărbat aflat în stare de inconștiență pe strada Nicolae Bălcescu, în centrul Sibiului.

La intervenție a participat și un echipaj moto de la ISU Sibiu.

„Bărbatul,performer în cadrul FITS, de aproximativ 55-60 de anim se afla în stop cardio-respirator. Echipajele sosite la fața locului au început imediat manevrele de resuscitare și după câteva minute bărbatul a răspuns pozitiv și a fost transportat cu funcții vitale prezente la UPU Sibiu”, transmit reprezentanții SAJ Sibiu.

La UPU Sibiu, bărbatul și-a recăpătat starea de conștiență și este în continuare investigat de către medici. Se pare că inima bărbatului s-a oprit pentru un moment și a căzut, intrând în stop cardio-respirator.

(sursa: Mediafax)

Subiecte în articol: FITS 2024 ambulanta Sibiu
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri