Jurnalul.ro Cultură Muzica Untold 2019. Concert in memoriam pentru Alexandra Măceşanu

Untold 2019. Concert in memoriam pentru Alexandra Măceşanu

de Theodora Şutiu    |   

DJ-ul olandez Don Diablo, unul dintre cei mai aşteptaţi performeri de la Untold 2019, a reuşit să pună capăt tradiţiei manelelor de la festivalele mari de la noi din ţară, cu un moment care a emoţionat toţi spectatorii care au participal la show-ul de sâmbătă spre duminică.

Artistul i-a dedicat una din piesele sale Alexandrei, fata de 15 ani ucisă în Caracal. Fotografia victimei a apărut pe ecranul scenei principale. „Dedic această piesă unei fete speciale, numele ei este Alexandra, și tuturor copiilor dispăruți ai României. Nu vă vom uita, oriunde v-ați afla”, a spus DJ-ul olandez, în timp ce pe ecranul principal al scenei era proiectată imaginea Alexandrei. Gestul artistului a fost întâmpinat cu urale şi multă emoţie de către cei prezenţi. Stadionul Cluj Arena a fost arhiplin. „Mi s-a făcut pielea de găină“,  a reacţionat unul dintre participanţi.

Ce s-a întâmplat

Alexandra Măceşanu (15 ani) a dispărut, miercuri, 24 iulie, după ce a luat o maşină de ocazie. În acelaşi mod a dispărut în aprilie 2019 şi Luiza Melencu (18 ani). Suspectul, Gheorghe Dincă, a fost identificat abia vineri, 26 iulie, după ce Alexandra a sunat, joi, de trei ori la 112 pentru a-şi anunţa răpirea. Dincă şi-a recunoscut duminică faptele şi a spus le-a omorât pe fete şi că a ars cele două cadavre. 

 

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri