Jurnalul.ro Cultură Film Versiunea feminină a filmului "Ocean's 11" se conturează tot mai clar

Versiunea feminină a filmului "Ocean's 11" se conturează tot mai clar

Distribuţia versiunii 100% feminine a filmului "Ocean's 11" se conturează tot mai clar. Actriţei Sandra Bullock, anunţată toamna trecută, i se alătură Cate Blanchett, Helena Bonham Carter şi Mindy Kaling, informează metronews.fr.

Echivalentul feminin al lui George Clooney va fi Sandra Bullock. Ea va pune la cale un jaf ingenios, cu o echipă nouă, din care nu vor mai face parte Brad Pitt, Matt Damon sau Don Cheadle. Site-ul american showbiz411 anunţă cooptarea în distribuţie a celor trei actriţe menţionate. Regizorul noului "Ocean's Eleven" va fi Gary Ross ("Hunger Games"), iar scenariul va fi semnat de Olivia Milch ("Little Women").

Noul episod din "Ocean's Eleven" se desfăşoară în acelaşi univers ca precedentele filme. Sandra Bullock o va interpreta pe sora fostului deţinut Danny (George Clooney) şi va cere ajutorul mâinii sale drepte (Cate Blanchett) pentru un jaf de anvergură. Cele două prietene vor aduna o echipă de şoc pentru a fura un colier la gala Met, scopul fiind să prindă în capcană un proprietar veros al galeriei.

Potrivit informaţiilor furnizate de site-ul ComingSoon, titlul, care nu este însă oficial, ar fi "Ocean's Ocho". Noua echipă va fi formată din opt membri. Din ea ar mai fi trebuit să facă parte Jennifer Lawrence, a cărei prezenţă a fost confirmată în luna mai, dar se pare că ea nu va mai figura în distribuţie din cauza unei nepotriviri de program.

Nu s-a anunţat deocamdată data lansării peliculei, dar filmările ar urma să înceapă la toamnă, încheie metronews.fr. AGERPRES

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri