Jurnalul.ro Timp liber VIDEO. "Chefi la cuțite”, lider de piață! Basarabeanul Petru, bucătarul ambasadorilor, primul eliminat

VIDEO. "Chefi la cuțite”, lider de piață! Basarabeanul Petru, bucătarul ambasadorilor, primul eliminat

Luni seara au început confruntările între cele trei echipe la „Chefi la cuite”. Prima probă i-a adus pe jurai i echipele pe care le coordonează în bucătăria unde au avut de pregătit un preparat românesc reinterpretat, pe care l-au jurizat angajaii de la Metrorex i RATB. Finalul serii a adus i primul eliminat din concurs i o veste tristă pentru chef Scărlătescu: Petru Scalechi, bucătarul de la Chiinău care gătete pentru ambasadori, a avut la duel cea mai slabă farfurie i a fost eliminat. Supărat i nemulumit că a pierdut un om bun din echipă, chef Scărlătescu l-a încurajat totui pe acesta i i-a spus să nu uite că va face mereu parte din echipa neagră.

Show-ul a fost din nou lider de audienă luni seară, cu un vârf atins în minutul de maximă audienă de la 21.40, pe publicul comercial, de 14,3 puncte de rating i 32,9 % cota de piaă. În intervalul său de difuzare, 20.30-23.34, emisiunea „Chefi la cuite” a fost lider de audienă cu o medie pe publicul comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18 i 49 de ani de 9,6 puncte de rating i 23,8 % cota de piaă, Antena 1 fiind urmată pe locul secund de Pro Tv cu 8,5 puncte de rating i 21,1 % cota de piaă. „Chefi la cuite” a condus topul audienelor i la orae, cu o medie de 7,5 puncte de rating i 16,2 % cota de piaă, pe locul al doilea clasându-se Pro Tv cu 6,6 puncte de rating i 14,2 % cota de piaă.

Seara de luni a adus multă adrenalină în rândul echipelor, iar chefii, parcă mai implicai ca oricând, au avut parte de momente cu adevărat tensionate. Echipa neagră condusă de chef Scărlătescu a ales să gătească raă cu varză i mămăligă, dar pentru că nu s-a coordonat nu a mai reuit să pună pe farfurii carnea, servind astfel celor venii la jurizare doar varză cu mămăligă i jumări. Nemulumii de alegerea colegului lor, chef Dumitrescu i chef Bontea au protestat susinând că farfuria neagră nu este o reinterpretare i nu a respectat tema dată la această probă. De aici i până la un schimb de relplici foarte dur între jurai a fost doar un pas. „Scărlătescule, nu ai ce să caui aici. i eu pot să joc murdar, să-mi bat joc de concureni i să-i pun să gătească mizerii, ostropel de pui, doar ca să câtig o probă”, a strigat dezlănuit chef Dumitrescu. „Nu joci corect”, a punctat cu nervii întini la maximum i chef Bontea, „nu este posibil aa ceva”. De partea cealaltă, chef Scărlătescu este convins că ceilali doi colegi s-au aliat împotriva sa.

Oaspeii sosii la jurizare i-au ales însă farfuriile preferate, astfel că rezultatul pentru următoarea probă i-a nemulumit pe chefi: la duel au intrat toi cei din echipa gri, jumătate din echipa roie i jumătate din cea neagră, astfel că chef Bontea i chef Scărlătescu au fost pui să aleagă pe cine din echipele lor salvează. Seara a adus prima eliminare din concurs: Petru Scalechi a plecat acasă.

Mari, la „Chefi la cuite”, provocarea continuă în bucătărie: cele trei echipe trebuie să gătească un meniu pentru sportivi i campioni, iar finalul ediiei de azi va mai aduce o eliminare. Despre cine e vorba, telespectatorii Antena 1 află azi de la 20.30.

Chefi la cutite: Petru - eliminare

 

Chefi la cutite: Degustare RATB-Metrorex

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri