Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Vlad Huidu și Maria Speranța își înving frica de înălțime la Splash! Vedete la apă, diseară, într-o ediție dedicată celui mai dur show - America Express

Vlad Huidu și Maria Speranța își înving frica de înălțime la Splash! Vedete la apă, diseară, într-o ediție dedicată celui mai dur show - America Express

de Redacșia Jurnalul    |   

,,Ne putem depăși orice frică, atunci când ne punem inima și mintea la contribuție!”

Cel de-al doilea episod al celui mai curajos show al verii - Splash! Vedete la apă – continuă în această seară, la Antena 1, de la 20.30, într-o ediție dedicată celui mai dur show - America Express.  

,,Participarea la acest show a fost o provocare uriașă pentru mine, iar emoțiile au fost pe măsură. Mi-am dorit să fiu un exemplu bun pentru copiii mei și să le arăt că ne putem depăși orice frică, atunci când ne punem inima și mintea la contribuție!”, a mărturisit Vlad Huidu, completând: ,,Experiența trăită în cadrul emisiunii m-a învățat multe despre mine și despre curajul de a ieși din zona de confort, însă trebuie să recunosc că sprijinul familiei mele a contat enorm!”.

La rândul ei, Maria Speranța a mărturisit: ,,Chiar dacă este a doua oară când particip la Splash, emoțiile au fost și mai intense, în special pentru că deja mă cunosc cu antrenorii și cu jurații. De acasă, totul pare foarte ușor, dar când te urci pe platformă, ai impresia că ești pe Turnul Eiffel și ai vrea să suni pompierul să te aducă înapoi pe pământ. La antrenamente, loviturile sunt la ordinea zilei, iar vânătăile sunt dovada că acest sport olimpic necesită un respect profund. În timpul show-ului, nu mai observi când este lumina roșie sau albastră, ci doar vrei să ajungi cu bine în apă și să obții note cât mai mari. Sper să văd din ce în ce mai mulți oameni venind la bazin, depășindu-și frica de înălțime sau de apă, deoarece sunt pe mâini foarte bune in România”.

Ce sărituri au executat foștii concurenți de la America Express și de la ce înălțime, telespectatorii vor putea descoperi urmărind cel mai nou sezon Splash! Vedete la apă, difuzat în fiecare joi și vineri, de la 20.30, pe Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Răzvan Fodor, Ramona Olaru și Anamaria Ionescu sunt cele trei gazde ale celui mai curajos show al verii, în vreme ce Iulia Albu, Clara Gherase, Nea Marin şi Cosmin Natanticu sunt cei care, de la masa juriului, vor nota prestațiile, dar și evoluția participanților, din prima zi de antrenament și până în momentul săriturilor.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

 

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri