Jurnalul.ro Horoscop Zodia născută pentru a câștiga medalii de aur olimpice

Zodia născută pentru a câștiga medalii de aur olimpice

de Moira Dună    |   

Sportivii olimpici sunt mai mult decât talentați. În timp ce o viață întreagă de antrenament și muncă grea este inclusă în fiecare medalie de aur olimpică, astrologia poate juca un rol în obținerea victoriei. 

În timp ce Berbecul este cunoscut a fi cel mai competitiv semn zodiacal, o analiză realizată de Run Repeat în 2023 a arătat că semnul de pământ al Capricornului se află  „cu mult deasupra” celorlalte zodii atunci când vine vorba de câștigarea medaliilor de aur. Studiul arată că aceștia au obținut în total 1.202 medalii, cu peste 58% mai mult decât media combinată a tuturor celorlalte semne.

Pe următoarele două locuri se află Vărsătorul și Săgetătorul, cu 829 și, respectiv 824 de medalii.

De ce Capricornul are succes în sporturile olimpice

Determinarea și munca grea lui Capricorn contribuie la succesul lor.
„Capricornii sunt cunoscuți pentru etica lor puternică în muncă”, a explicat astrologul Sean Pacheco într-un videoclip TikTok. „Capricornii sunt buni la muncă și foarte responsabili”, a adăugat el, două trăsături esențiale pentru a câștiga la Jocurile Olimpice.

Nu numai atât, dar „indiferent în ce depun eforturi Capricornii, ei știu că le va oferi împlinire pe termen lung”, și nu vei găsi mulți Capricorni dispuși să piardă asta.

Citiți și Fiecare zodie are două suflete pereche secrete. Află care sunt aceste conexiuni neașteptate

Natura ambițioasă a lui Capricorn îi deosebește de restul. Chiar dacă un Capricorn eșuează, nu renunță.

„Nu lăsa eșecurile să te împiedice să ajungi acolo unde trebuie să fii în viață”, a spus într-un videoclip pe TikTok astrologul cunoscut sub numele de Thee Drip Gawd, menționând că această zode depășește obstacolele încă de la începutul vieții. 

În loc să renunțe, Capricornii folosesc aceste provocări ca motivație „pentru a fi mai bun”, a explicat Thee Drip Gawd.

Citiți și Horoscop zilnic, 11 august 2024. Majoritatea zodiilor au o zi fericită, plină de armonie și dragoste

Capricornii sunt cunoscuți că își stabilesc obiective foarte înalte. Nu se mulțumesc cu mediocritate și nu își aduc scuze. Acest semn are ceva de dovedit și este dispus să depună eforturi. Dacă te uiți la unii dintre cei mai mari sportivi ai timpului nostru, totul are sens - atleții LeBron James și Muhammad Ali sunt ambii Capricorni, la fel ca atleții olimpici Gabby Douglas, care a obținut trei aurii olimpice, potrivit yourtango.com.


 

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri