Jurnalul.ro Ştiri Locale 200.000 de lei, dispăruți dintr-un bancomat incendiat în județul Arad

200.000 de lei, dispăruți dintr-un bancomat incendiat în județul Arad

de Redacția Jurnalul    |   

200.000 de lei au dispărut din bancomatul incendiat noaptea trecută într-un magazin din județul Arad. Polițiștii au început o anchetă și îi caută pe hoți.

Un incendiu a izbucnit vineri, pe parcursul nopții, la un bancomat din județul Arad. Aparatul este situat într-un magazin. Polițiștii criminaliști au fost trimiși la fața locului.

Ei au constatat că „din administrarea probelor, până în acest moment, sunt întrunite elementele constitutive ale infracțiunii de furt calificat”.

„Din bancomat au fost sustrași 200.000 de lei. Prejudiciul total urmează a fi stabilit. Având în vedere particularitățile acestui caz, cercetările urmează a fi preluate de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad”, au trans.is anchetatorii.

La Arad va ajunge și o echipă de specialiști din cadrul Direcției Investigații Criminale, pentru a acorda sprijin în derularea anchetei.

Potrivit IPJ Arad, vineri, în jurul orei 3:50, prin 112 a fost sesizat un incendiu, la un bancomat situat într-un magazin din zona centrală a localității Șiria.

„A fost constituită echipa operativă extinsă, formată din polițiști ai Serviciului de Investigații Criminale, Poliția Municipiului Arad, polițiști criminaliști și alți specialiști, pentru efectuarea cercetării la fața locului”, a explicat IPJ Arad.

(sursa: Mediafax)

Subiecte în articol: bancomat incendiat arad
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri