Jurnalul.ro Horoscop 3 zodii au legături magice cu Luna

3 zodii au legături magice cu Luna

de Moira Dună    |   

Mai multe trăsături feminine, cum ar fi empatia, compasiunea și instinctele materne sunt legate de Lună.  Este un fapt că femeile cred mai mult în magie decât bărbații.

Iată 3 semne care au o legătură magică cu energia feminină asociată în mod obișnuit cu Luna. Deoarece Luna exercită o atracție gravitațională asupra mareelor ​​Pământului, este firesc ca două dintre aceste zodii să fie semne de apă.

1. Rac
Fiind cel mai sensibil dintre toate semnele de apă și singura zodie guvernată de Lună, Racul ocupă primul loc pe această listă. Guvernați de puterile lunare, Racii au cele mai puternice instincte materne, cele mai adânci rezervoare de compasiune și sunt cel mai strâns conectate cu familia, îngrijirea și păstrarea unui cămin confortabil. Dacă Racii plantează ceva, va crește. Dacă protejează pe cineva, acea persoană nu va fi rănită.

Citiți și 3 cele mai devotate zodii în dragoste și căsătorie

2. Pești
Toată lumea are, de asemenea, un semn „Lună”, care se bazează pe plasarea Lunii pe data exactă, anul, ora și locul nașterii tale. Oamenii al căror semn solar este Peștii sunt guvernați de Neptun, ceea ce le oferă un avantaj mistic, spiritual și psihic față de ceilalți. Dacă semnul tău de lună este Pești, este timpul să spargi bagheta magică și să începi să arunci vrăji asupra tuturor celorlalte semne.

Citiți și 4 zodii își arată iubirea în mod natural: Fermecătoare, romantice, echilibrate, profunde

3. Taur
Taurul este condus de Venus, o planetă numită după o zeiță romană. Venus le oferă Taurilor un gust feminin pentru frumusețe, extravaganță, confort și răsfăț senzual. Dacă Racul este semnul solar cel mai matern al zodiacului, Taurul este mai sexy, mai pasional și capabil să îndepărteze oamenii cu un zâmbet viclean. Dacă semnul tău lunar este Taur, astrologii consideră că este o poziție lunară „exaltată”. Luna nu-și arată niciodată partea întunecată, iar magia prosperă într-un climat de mister și nevăzut, potrivit collective.world.
 

Subiecte în articol: zodii luna hloroscop
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri