x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop 3 cele mai devotate zodii în dragoste și căsătorie

3 cele mai devotate zodii în dragoste și căsătorie

de Moira Dună    |    26 Aug 2024   •   19:15
3 cele mai devotate zodii în dragoste și căsătorie
Sursa foto: Unsplash.com

Dragostea este mai mult decât un sentiment. Relațiile sănătoase și de lungă durată practică angajamentul, loialitatea și comunicarea deschisă. Chiar și cele mai bune conexiuni vin cu doza lor de provocări.

Auto-reflecția, cu practici precum munca din umbră, ne permite să fim parteneri mai buni. Cu toate acestea, unele zodii sunt mai probabil să fie parteneri devotați și loiali în mod natural, mai ales pe măsură ce se maturizează.

Rac
Racii sunt sensibili și sentimentali. Acest semn zodiacal iubește din toată inima. În timp ce Racii par rezervați la prima impresie, cu timpul, ies din carapace pentru a-și arăta lumea sa interioară delicată. Așteptarea ca acest iubit să se deschidă merită efortul.

Citiți și Dragoste și adrenalină: 4 zodii se plictisesc rapid în relații. Cum să le menții treaz interesul

Toate zidurile se prăbușesc odată ce au încredere că este un spațiu sigur pentru a fi sinele lor sensibil și tandru. Își dedică sufletul pentru a face o relație să funcționeze, indiferent ce este nevoie să facă. Fiind un semn de apă nostalgic, Racul refuză să renunțe la cineva cu care are amintiri vulnerabile.

Scorpion
Dispoziția naturală a unui Scorpion este de a fi loial și devotat celor dragi. Acest semn de apă este departe de a fi un iubit superficial atunci când îi pasă cu adevărat de cineva. Tânjesc la conversații profunde, legături pasionale și intimitate sufletească.

Romantismul nu poate exista fără încredere. Fiind intuitivi și sensibili la comportamentul celorlalți, își doresc pe cineva cu care să își poată opri instinctele de detectiv și să coexiste cu credință și ușurință. Când un Scorpion este îndrăgostit, este extrem de loial, asistând la adevăratul spirit al iubitului său, în pofida oricăror proiecții, provocări sau bătălii pentru ego-uri.

Citiți și 2 zodii care se grăbesc să se logodească

Capricorn
În timp ce le poate fi greu să-ți arate sentimentele, dragostea lor  strălucește prin loialitate. Acest semn de pământ va sta alături de partenerul lor la bine și la rău. Fiind un semn harnic, Capricornul așteaptă doar relații cu provocări. Când apar probleme, ei nu evită să le rezolve atunci când sunt cu adevărat îndrăgostiți.

Angajamentul este specialitatea acestei zodii. Când își pun mintea la ceva, acesta devine realitate. Prin urmare, Capricornului înseamnă că ai mereu pe cineva care îți susține succesul. Acest partener te ajută să te îmbunătățești și rămâne alături de tine în toate momentele vieții ca un amant realist, potrivit parade.com.

 

×
Subiecte în articol: horoscop zodii dragoste casatorie devotat loial