Jurnalul.ro Horoscop 3 zodii vor avea o săptămână perfectă, în perioada 8-14 noiembrie 2021

3 zodii vor avea o săptămână perfectă, în perioada 8-14 noiembrie 2021

Această săptămână poate fi provocatoare pentru mulți dintre noi, însă ar putea fi vorba despre stimularea de care avem nevoie pentru a progresa, scrie yourtango.com.

Va fi o perioadă bună pentru povești de dragoste dar și în carieră. Vom ajunge astfel mai aproape de obiectivele noastre și ne ajută să ne imaginăm mai multe posibilități. 

Însă aceste trei zodii vor avea o săptămână grozavă:

Berbec

Eșt foarte empatic, fapt surprinzător chiar și pentru tine. De obicei nu ești preocupat de ceea ce cred sau simt alții, dar acum îți place să poți fi sensibil. Nu-ți dai niciodată șansa de a fi blând. Mereu ești preocupat să te aperi însă acum vei fi deschis și vulnerabil. Fiind o zodie puternică, acum vei învăța ceva din această vulnerabilitate. Vei arăta bunătate celorlalți în moduri pe care nu le-ai experimentat în trecut și te vei simți bine. Dă totul și vei primi înzecit. Așa funcționează universul.

Rac

Intuiția și înțelegerea ta vor fi la maxim. Acest tip de sensibilitate îți va permite să vezi ceva ce poate ai ratat și este important. În afaceri sau la locul de muncă vei fi remarcat pentru eforturile tale. Vei primi felicitări pentru munca ta, ceea ce te va face să te simți onorat. Totodată, vei lua legătura cu vechi prieteni. Plănuiți împreună o călătorie sau întâlniri culturale. Te vei simți în largul tău cu iubitul și prietenii, iar viața ta socială îți aduce multă bucurie.

Leu

Ești mulțumit. Poate că tocmai a scăpat dintr-o încurcătură sau pentru că nu mai ești împovărat de anumite lucruri care te-au doborât înainte. Poate fi vorba despre o relație sau o prietenie care trebuia să se termine. Acum însă ai parte de o săptămână de libertate. Te vei simți împrospătat și reîncărcat, ceea ce te va duce pe un tărâm superior al conștiinței. Se pare că te poți ridica deasupra oricărui lucru, iar asta îți dă putere și curaj. 

Subiecte în articol: horoscop zodii
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri