Jurnalul.ro Horoscop 4 zodii predestinate să devină foarte bogate în timpul vieții lor

4 zodii predestinate să devină foarte bogate în timpul vieții lor

de Moira Dună    |   

Pe tărâmul câștigurilor materiale, unele semne zodiacale au un avantaj astrologic.

În funcție de aspectele din harta natală, unele lucruri pot curge mult mai ușor decât altele. Anumite semne zodiacale sunt aproape predestinate pentru bogăție deoarece au trăsăturile care le vor ajuta să o obțină și să o acumuleze.

Este esențial să luăm în considerare aspectel făcute de Soare, Lună sau Ascendent. Cu toate acestea, multe alte aspecte și condiții pot reflecta dacă vom obține o mare bogăție în această viață.

1. Taur
Taurii știu, pur și simplu, ce să facă. Le plac lucrurile frumoase. Sunt hotărâți dar foarte liniștiți. Par să planifice din timp și să facă lucrurile să se întâmple.

Având-o pe Venus ca planetă dominanră poate fi un mare avantaj. Venus este legată de finanțe și abundență și poate simboliza bogăția deoarece Taurul își dorește luxul și lucrurile mai fine din viață.

Dar Venus poate face pe cineva leneș și să-și piardă concentrarea, așa că aici este necesară disciplina. Este esențial să reții că și munca grea trebuie să fie luată în considerare. Lucrurile nu vor apărea în mod magic pentru nativi dar aceștia trebuie să depună muncă, timp și planificare, și să învețe să fie foarte răbdători în călătoria lor.

Taurul poate fi un semn care lucrează din greu atunci când are o misiune și un scop care îl face să simtă focul să continue și să câștige. Când aspectele Taurlui își găsesc direcția dorită, el construiește, se concentrează pe structură și ajunge la următorul nivel.

2. Leu
Leul este carismatic și deschis. Întotdeauna vorbește cu oamenii potriviți, le spune unde să-și pună banii și ce să facă pentru ca lucrurile să se întâmple. Ego-ul este important, așa că nu este de mirare că Leul este pe această listă. 

Datorită personalității lor puternice, Leii știu să ajungă în cele mai exclusiviste locuri, să se împrietenească cu cei mai importanți oameni și să urce pe scara afacerilor. Oamenii sunt în mod natural inspirați și atrași de Lei. Acest semn guvernat de Soare rivalizează cu Balanța Venusiană în acest domeniu, deoarece nativul emană o aură care reflectă potența Soarelui.

3. Capricorn
Capricornii sunt ambițioșii zodiacului. Ei au un plan, îl urmează și îl fac să se întâmple.

Un semn care înțelege răbdarea și munca grea, două ingrediente vitale necesare pentru ca lucrurile să se realizeze. Deși speranța și visul sunt bune, caracterul practic al Capricornilor le oferă un avantaj. În timp ce alții ar putea fi copleșiți de perspectiva eșecului, Capricornii îl văd ca pe o oportunitate de a crește și de a continua să învețe mai mult. Ei știu să planifice și să construiască.

Capricornul este reprezentat de capra de munte dintr-un motiv: el va urca munți și va face față oricărei furtuni atunci când își pune ochii pe câștig. Nimic nu îl poate opri atunci când este conectat la principiile sale Saturniene. Un Capricorn va fi de neclintit și nu se va grăbi. Știe să aibă răbdare, învață din greșeli și caută orice oportunitate de a da totul și de a arăta celorlalți cine este șeful.

4. Scorpion
Pe axa opusă a Taurului, Scorpionul cnalizează părțile mai întunecate ale semnului soră. Marte conduce Scorpionul așa că acesta este dispus sunt să lupte.

Sunt hotărâți și intenși iar atunci când le pasă de bogăție, o vor face să se realizeze. 
Scorpionii nu se tem de o provocare. Când își doresc tot ce este mai bun pentru cei pe care îi iubesc, motivația lor popate deveni obsesie. 

În astrogramă, Soarele din Scrpion se află în cel mai înalt punct, făcându-l captivant și magnetic. Îl vedem pe Venus în casa lor de parteneriat și pe Saturn acasă. Cu Soarele și Luna, Scorpionii funcționează după același principiu - sunt aici pentru a reuși și nu trebuie să-i anunțe pe alții planul lor. Vor ajunge acolo unde doresc mergând în ritmul lor, folosindu-și inteligența fără a avea nevoie de validarea nimănui, potrivit yourtango.com.

 

Subiecte în articol: zodii bogatie
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri