Jurnalul.ro Ştiri Social Acuzație: „Clotilde Armand lasă aproape 4.000 de elevi fără programul afterschool în acest an școlar”

Acuzație: „Clotilde Armand lasă aproape 4.000 de elevi fără programul afterschool în acest an școlar”

de Redacția Jurnalul    |   

Cu doar câteva zile înainte de începerea noului an școlar, Clotilde Armand a inițiat o hotărâre de consiliu local prin care a „îngropat” proiectul de servicii afterschool început încă din 2016, „Educație pentru Viață”, afirmă liderul PSD Sector 1, Florin Manole.

„Clotilde Armand lasă aproape 4000 de elevi fără programul afterschool în anul școlar 2024-2025. Cu doar câteva zile înainte de începerea noului an școlar, Clotilde Armand a inițiat o hotărâre de consiliu local prin care a îngropat proiectul de servicii afterschool început încă din 2016,

Liderul PSD Sector 1 afirmă că programul a fost primul de acest fel, susținut de la bugetul local, din întreg Bucureștiul.

„În loc să se preocupe de starea unităților de învățământ și condițiile în care vor începe de astăzi noul an școlar miile de elevi, profesori și cadre auxiliare, edilul de la Sectorul 1 a inițiat o hotărâre aberantă. Unitățile de învățământ vor fi responsabile de implementarea programului afterschool, dar fără să primească sumele și timpul necesare. Grupul consilierilor locali PSD Sector 1 a amendat hotărârea și, totodată, va solicita primarului o ședință urgentă pentru a remedia această nedreptate. Armand a absentat 4 ani din funcția de primar, iar acum se răzbună inutil pe cei 3966 de elevi înscriși în proiect. PSD Sector 1 va lua măsuri ca să rezolve această problemă, astfel încât elevii să poată beneficia în continuare de avantajele programului afterschool”, încheie Manole.

(sursa: Mediafax)

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri