Jurnalul.ro Cultură Film Veste extraordinară pentru Alec Baldwin. Ce s-a întâmplat cu procesul în care a fost acuzat de omor prin imprudență

Veste extraordinară pentru Alec Baldwin. Ce s-a întâmplat cu procesul în care a fost acuzat de omor prin imprudență

de Redacția Jurnalul    |   

Procesul prin care actorul Alec Baldwin a fost acuzat de omor prin imprudență a fost anulat, transmite DPA.

Judecătoarea Mary Marlowe Sommer din New Mexico  a decis să retragă acuzaţiile de omor împotriva artistului, privitoare la împuşcarea mortală a directoarei de imagine Halyna Hutchins pe platoul de filmare al peliculei ''Rust''.

Ea a respins irevocabil procesul din cauza conduitei necorespunzătoare a poliţiei şi procurorilor, care ar fi ascuns de apărare dovezi privind muniţia.

Alec Baldwin, în vârstă de 66 de ani, a izbucnit în plâns după aflarea deciziei şi şi-a îmbrăţişat soţia, Hilaria. El risca o condamnare de 18 luni la închisoare dacă era găsit vinovat.
''Sunt prea mulţi cei care m-au susţinut şi cărora le mulţumesc acum. Voi toţi aceştia, nu veţi şti niciodată cât de mult apreciez bunătatea de care aţi dat dovadă faţă de familia mea'', a scris actorul pe Instagram. 

El a distribuit o fotografie în care apare în timp ce urmărea procedurile din instanţă.

 ''Să ai noroc, domnule!'', a scris actorul Jeremy Renner.
Anthony Hopkins a comentat cu un emoji sub formă de inimioară.

''Indiferent ce se va întâmpla, suntem de partea ta, Alec'', a scris actrița Frances Fisher. 

Însă armurierul filmului, Hannah Gutierrez-Reed, a fost condamnată la 18 luni de închisoare, fiind găsită, la începutul anului, viinovată de omor prin imprudenţă pentru moartea lui Hutchins. Ea a făcut recurs. 

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

 

Subiecte în articol: omor imprudenta alec baldwin
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri