Jurnalul.ro Ştiri Politică Criza politica. Astăzi liderii PSD decid în CEx cine va fi propunerea pentru funcţia de premier

Criza politica. Astăzi liderii PSD decid în CEx cine va fi propunerea pentru funcţia de premier

Liderii PSD se vor reuni astăzi, de la ora 11.00, în şedinţa CEx, pentru a decide cine va fi propunerea pentru funcţia de premier, după demisia lui Mihai Tudose.

Liderii PSD se vor reuni în şedinţa CEx, unde ar urma să fie făcută şi o evaluare a miniştrilor pentru a se decide cine va rămâne în viitorul Cabinet. 

De asemene, tot astăzi, preşedintele Klaus Iohannis ar urma să primească demisia lui Mihai Tudose şi să nominalizeze un interimar, în persoana vicepremierului Paul Stănescu, în condiţiile în care şi vicepremierul Marcel Ciolacu şi-a prezentat demisia.

Aseară, Mihai Tudose a declarat, după şedinţa CEx, că pleacă cu fruntea sus, că nu va asigura interimatul şi va rămâne membru de partid.

Preşedintele PSD a declarat luni că nu va propune marţi, în şedinţa CEx PSD, niciun nume pentru funcţia de premier, dar după discuţii va vota şi îşi va asuma votul.

"Se pare că eu am mână foarte proastă şi nu numai acum ci încă cel puţin 10 cazuri. Le-am spus colegilor că nu voi face nicio propunere", a conchis Liviu Dragnea.Observator.tv

Subiecte în articol: liderii psd decid in cex premierul
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri