Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident între un autocar și o mașină în Bacău. Cinci victime, dintre care trei sunt inconştiente

Accident între un autocar și o mașină în Bacău. Cinci victime, dintre care trei sunt inconştiente

de Redacția Jurnalul    |   

UPDATEl "În urma evenimentului rutier au rezultat cinci victime, din autoturism. Trei dintre acestea sunt inconştiente. Persoanele au fost preluate de echipajele medicale şi transportate la spital", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Bacău, sergentul major Ema Tereş.

Știre inițială Autoritățile sunt în alertă, joi seara, în Bacău, după un accident între un autocar și o mașină, în localitatea Hârlești. Mai multe autospeciale de salvare au plecat spre locul accidentului.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 2 Bacău-Roman, în zona localităţii Hârleşti, judeţul Bacău, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate un autocar înmatriculat în Turcia şi un autoturism. În urma coliziunii, autoturismul a fost proiectat într-un stâlp, în afara părţii carosabile.

Având în vedere numărul persoanelor implicate, pentru optimizarea misiunii de răspuns la nivelul județului a fost activat Planul Roșu de Intervenție. 

La fața locului au fost alocate 1 autospecială de stingere, 1 autospecială de descarcerare, 1 autospecială pentru transport victime multiple și 5 ambulanțe SMURD. În sprijinul  echipajelor operative au fost alocate și 5 ambulanțe aparținând serviciului județean de ambulanță. 

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

 

       

 

 

 

Subiecte în articol: autocar masina accident
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri