Jurnalul.ro Ştiri Observator Un bărbat de 31 de ani, pe calea de rulare, într-o stație de metrou!

Un bărbat de 31 de ani, pe calea de rulare, într-o stație de metrou!

de Redacția Jurnalul    |   

Polițiștii au fost anunțați, prin apel la 112, că un bărbat de 31 de ani se află pe calea de rulare a trenului, într-o stație de metrou din Sectorul 3. El a primit îngrijiri medicale, după care a fost dus la spital pentru investigații suplimentare. Polițiștii continuă cercetările.

Duminică, în jurul orei 11:45, polițiștii Direcției Generale de Poliţie a Municipiului București - Brigada de Poliţie pentru Transportul Public - Serviciul de Politie Metrou, au fost sesizați, prin sistem 112, cu privire la faptul că, o persoană s-ar afla pe calea de rulare a trenului, într-o stație de metrou din Sectorul 3.

„La fața locului s-au deplasat (...) polițiștii Serviciului Metrou, fiind identificată persoana în cauză, un bărbat, în vârstă de 31 de ani. De asemenea, un echipaj de prim ajutor i-a acordat bărbatului primele îngrijiri medicale, acesta fiind transportat la un spital pentru investigații suplimentare”, potrivit comunicatului Poliției Capitalei.

Cercetările sunt continuate de către Brigada de Poliţie pentru Transportul Public - Serviciul de Politie Metrou, în vederea stabilirii situației de fapt și a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

(sursa: Mediafax)

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri