Jurnalul.ro Ştiri Observator Bărbat reținut pentru furt din locuințe, în Capitală

Bărbat reținut pentru furt din locuințe, în Capitală

de Redacția Jurnalul    |   

Polițiștii de la Secția 26 din București au reținut un bărbat de 50 de ani, suspectat de furt calificat în formă continuată.

Poliţiştii de la Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Secția 26 Poliție au reţinut miercuri un bărbat, în vârstă de 50 de ani, bănuit de furt calificat în formă continuată.

Luni, responsabilul cu securitatea dintr-o clădire aflată în Sectorul 4 a sunat la 112, anunțând că sâmbătă, dintr-o locuință ar fi fost furate mai multe bunuri.

În urma cercetărilor, s-a aflat că un bărbat de 50 de ani, cunoscut polițiștilor pentru fapte similare, ar fi comis, și de data aceasta, furtul, stabilindu-se că acesta ar fi luat bunuri și din alte locuințe.

Sâmbătă, bărbatul ar fi intrat în două apartamente, situate în clădirea din Sectorul 4 și ar fi furat un laptop și un telefon mobil din primul apartament, iar din al doilea un trening și un rucsac.

Ulterior, acesta s-ar fi deplasat la un etaj superior, iar dintr-un alt apartament ar fi luat două laptopuri și cinci telefoane mobile.

Bărbatul ar fi profitat de faptul că ușile celor trei locuințe nu erau asigurate.

Miercuri, acesta a fost reținut pentru 24 de ore și audiat, urmând să fie prezentat magistraților cu propunere legală.

Prejudiciul a fost recuperat în proporție de 70% și înapoiat victimelor.

(sursa: Mediafax)

 

Subiecte în articol: bărbat furt politie capitala
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri